Parfumeries Gutmann Kortrijk: Nog open tot 18:30   Parfumeries Gutmann Waregem: Nog open tot 18:00  

20% korting op alle make-up t.e.m. 30 juni! Ook in onze winkels

Pigmentvlekken: Zo kan je ze verminderen en voorkomen

Wat is de oorzaak van pigmentvlekken?

Het ontstaan van pigmentvlekjes heeft verschillende oorzaken: blootstelling aan de zon, hormonale problemen, maar ook de leeftijd spelen hierin een rol. Spijtig genoeg komt dit zichtbaar tot uiting. De teint wordt vaal en oneffen door een gewijzigde microcirculatie of onregelmatige kleuren. Ook weerkaatst de huid het licht minder goed waardoor er een verlies aan glow is.

Hoe kan ik pigmentvlekken verminderen?

1. De huid exfoliëren

Scrub je huid wekelijks om de dode huidcellen te verwijderen en de vernieuwing van  huidcellen te stimuleren. Op die manier wordt je huid niet alleen gladder en zachter, maar ook egaler. Mijn favoriete scrub is de Crème Gommante van Sisley die ik 1 à 2 minuutjes laat intrekken en vervolgens in cirkelvormige bewegingen gom tot alle scrubdeeltjes zijn verdwenen. Nadien spoel ik goed af met water.

2. Een aangepast serum gebruiken

Eclat Anti-Tâches van Sisley is een nieuw anti-agingserum die de vorming van donkere vlekjes tegengaat en tegelijk doet verminderen. Het serum herstelt ook de glow van de huid zodat deze er minder grauw uitziet. Resultaat: een egalere en stralende huid.

3. De huid goed beschermen

Het blijft belangrijk (en zeker voor huiden met pigmentvlekken) om de huid goed te beschermen, niet alleen in de zomer. De All Day All Year van Sisley beschermt niet alleen tegen UVA en UVB maar ook tegen vrije radicalen en stress die voor vroegtijdige huidveroudering zorgen.

 

 

Sisley Promotie

Sisley Promotie

Ontvang een heel leuk trousje met luxeminiaturen bij aankoop vanaf €150 aan Sisley producten.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×