La Mer

Shop La Mer

Over La Mer

Ruimtevaartfysicus dr. Max Huber zocht veertig jaar geleden een manier om zijn littekens te genezen die hij opliep bij een ongeluk in het lab. Als allereerste gebruikte hij zeekelp bij de ontwikkeling van huidverzorgingsproducten en specialiseerde hij zich in de kunst van de biofermentatie. Zo kwam de Miracle BrothTM tot stand, een elixir van ingrediënten uit de zee dat de basis vormt van de legendarische Crème de la Mer.

Twaalf jaar en duizenden experimenten later had dr. Huber de perfecte formule ontwikkeld. De buitengewone resultaten maakten het wachten meer dan de moeite waard. Het krachtige voedingsstoffenrijke ferment is gekend om zijn helende eigenschappen. Het helpt de huid te kalmeren en te voeden zodat de huid zich herstelt op natuurlijke wijze voor een jongere uitstraling.

La Mer spaarkaart

La Mer spaarkaart

Bij Parfumeries Gutmann belonen wij onze trouwe La Mer klanten met een spaarkaart. Deze wordt automatisch geactiveerd als je iets bestelt van La Mer. Bij iedere bestelling wordt je kaart aangevuld. Sparen doe je totdat de kaart helemaal vol is of kan je tussentijds inruilen voor een gratis La Mer product.

Het ritueel

Een ritueel - een moment helemaal voor uzelf - kan voor een stralendere uitstraling zorgen. Verwarm Crème de la Mer tussen uw vingertoppen en breng zachtjes aan op de huid. Een geheim wordt onthuld. U voelt de kracht van de Miracle BrothTM en geniet van een ware transformatie.

Stap 1: Verwarm een kleine hoeveelheid hydraterende crème van La Mer tussen de vingertoppen.

Stap 2: Breng met zachte klopbewegingen aan op de droge, gereinigde huid van gezicht en hals. U voelt onmiddellijk de verzachtende en kalmerende eigenschappen van de Miracle BrothTM

Het wonder

The Miracle Broth is het hart van elk huidig La Mer-product en is net zo essentieel voor Crème de la Mer als de zee.

-

Moisturizers

Deze ultrarijke crème is doordrenkt met celvernieuwende Miracle Broth™ en dompelt de huid onmiddellijk en de hele dag lang onder in vocht waardoor droogte wordt tegengegaan. Tekenen van gevoeligheid zoals roodheid en irritatie worden zichtbaar verzacht voor een natuurlijke glans en vitaliteit. Lijntjes en rimpels worden zichtbaar geëgaliseerd. De natuurlijke barrière van de huid wordt versterkt en helpt beschermen tegen omgevingsstress en vervuiling voor een pure glans. De huid voelt steviger aan, ziet er gezonder en zichtbaar vernieuwd uit. Ideaal voor een droge huid.

Gezichtsverzorging

De meest gerichte behandelingen van La Mer trainen, behandelen en transformeren. Onze serums verplaatsen zich razendsnel om krachtige voordelen te kunnen bieden diep onder het huidoppervlak. Hydrateer, verlicht en verstevig uw weg naar een stralende, gezonde huid.

Lichaamsverzorging

Een vernieuwende omarming voor een intense glans. De behandelingen bieden verzachtende voeding voor de huid - een totale onderdompeling van het lichaam in de legendarische helende energieën van Miracle Broth™.

Make-up

Van gewichtloze kleuren tot zijdezachte foundations, Skincolor de la Mer™ draait volledig om het bereiken van de afwerking die past bij uw huidverzorgings- en make-upbehoeften. Gebruik kleurbehandelingen met Miracle Broth™ voor elk moment.

Ontdek alle producten van La Mer hier

Ontdek alle producten van La Mer hier

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×