20% korting op de volledige webshop

Spaarkaarten

Wij belonen graag onze trouwe klanten

Parfumeries Gutmann biedt je een exclusieve klantenkaart bij volgende merken: La Mer, Sisley, Estée Lauder, Clinique en Annayaké.

De online aankopen van klanten met klantenkaart worden automatisch geregistreerd.

De klantenkaart is geldtig tot 1 jaar na eerste aankoop. Wanneer de kaart vol is, ontvang je een gratis product uit het aangeboden menu.

Een voordeel waar je enkel bij Parfumeries Gutmann kan van genieten!

La Mer spaarkaart

Ruimtevaartfysicus Dr. Max Huber zocht veertig jaar geleden een manier om zijn littekens te genezen die hij opliep bij een ongeluk in het lab.. Zo kwam de Miracle Broth tot stand, een een elixir van ingrediënten uit de zee dat de basis vormt van de legendarische Crème de la Mer. Bij Parfumeries Gutmann vind je Crème de la Mer, maar ook gezichtsverzorgingsproducten, lichaamsverzorging en Skin Color van La Mer.

Sisley spaarkaart

Sisley staat bekend om zijn expertise op het gebied van huidverzorging voor gezicht en lichaam. Het complete productassortiment omvat producten voor alle huidtypes en huidbehoeften, van make-upremovers, hydraterende producten en anti-agingproducten tot zonnebrandcrèmes en haarverzorgingsproducten, etc. Daarom kiest het merk er ook voor om de producten selectief te distribueren, om zijn klanten deskundig advies te kunnen bieden.

Clinique spaarkaart

Clinique is uitgegroeid tot één van de grootste en meest betrouwbare merken op het gebied van dermatologische huidverzorging. Alle huidverzorgings- en make-upproducten zijn op allergenen getest en 100% parfumvrij. De producten worden dermatologisch getest voor de hoogste veiligheid en doeltreffendheid. Het creëren van een stralende huid voor iedereen, dat is de missie van Clinique. 

 

Estée Lauder spaarkaart

Estée Lauder combineert het beste op het gebied van onderzoek, innovatie en dienstverlening met als resultaat een avant-gardistische technologie voor verzorging, professionele make-up en parfums met naam. Estée Lauder zorgt er elke dag voor dat we vrouw zijn, dat we mooi zijn en dat we onszelf kunnen zijn.

Annayake spaarkaart

Annayake is gespecialiseerd in duurzame verzorgingsproducten met zichtbare en verfijnde werking. Niet alleen de geuren zijn fantastisch, maar de producten zijn stuk voor stuk verwennerijen voor je huid.

Ontvang korting op je eerste aankoop!

Schrijf je nu in op de Parfumeries Gutmann nieuwsbrief en ontvang 20% KORTING bij je eerste aankoop!