20% korting op de volledige webshop

Sisley

Shop Sisley

Huidverzorging

Sisley staat bekend om zijn expertise op het gebied van huidverzorging voor gezicht en lichaam. Het complete productassortiment omvat producten voor alle huidtypes en huidbehoeften, van make-upremovers, hydraterende producten en anti-agingproducten tot zonnebrandcrèmes en haarverzorgingsproducten, etc. Daarom kiest het merk er ook voor om de producten selectief te distribueren, om zijn klanten deskundig advies te kunnen bieden.

Make-Up

Uw make-up is de hele dag in contact met uw huid. Om de huid te hydrateren, comfort te bieden en beter bestand te maken tegen schadelijke invloeden van buitenaf, heeft Sisley onder het nauwlettende oog van Isabelle d'Ornano een innovatieve lijn high-end make-up ontwikkeld op basis van de huidverzorgingsexpertise van het bedrijf. Met deze zeer complete make-uplijn van Sisley kunt u niet alleen creatief zijn met kleur, maar wordt uw huid ook nog eens verzorgd. De lijn heeft een prachtig helder kleurenpallet met verschillende effectieve en voelbare texturen en is ontwikkeld op basis van de meest geavanceerde technologieën (gecoate en gemicroniseerde pigmenten, compactpoeder, etc.).

Parfums

Dankzij hun artistieke achtergrond zijn Hubert en Isabelle d'Ornano altijd in staat geweest bijzondere parfums te creëren met een individueel karakter en een unieke eigen persoonlijkheid. De uitzonderlijke parfums zijn samengesteld met de beste bestanddelen en vertellen elk hun eigen verhaal. Ze voeren u mee naar een verleidelijke droomwereld. Het zijn poëtische en moderne geuren die gedragen moeten worden om begrepen te worden. De exclusieve geuren zijn een van de grootste successen in de Franse parfumindustrie. 

Hair Rituel

Hair Rituel is een ware revolutie op het gebied van haarverzorging. Dit innovatieve merk is gebaseerd op de huidverzorgingsexpertise van Sisley. Hair Rituel zet deze expertise in voor mooier haar op basis van twee waarnemingen, namelijk het feit dat de samenstelling en functie van de cellen in de huid en in de hoofdhuid erg op elkaar lijken en het feit dat de factoren die schade toebrengen aan de schoonheid van de huid (stress, vermoeidheid, vervuiling, genetische veroudering enz.) dezelfde zijn als die het haar beschadigen.

Ontvang korting op je eerste aankoop!

Schrijf je nu in op de Parfumeries Gutmann nieuwsbrief en ontvang 20% KORTING bij je eerste aankoop!