Parfumeries Gutmann Kortrijk: Nog open tot 18:30   Parfumeries Gutmann Waregem: Nog open tot 18:00  

Annayake

Shop Annayake

Huidverzorging, make-up en parfums

Annayake haalt het beste uit het Oosten en uit het Westen en biedt gespecialiseerde verzorgingsproducten met zichtbare en duurzame werking, verfijnd en met respect voor de huid. Doorheen verzorgingsrituelen ontdekt elke vrouw dat mooi zijn betekent dat ze zich goed voelt in haar vel en van de tijd een bondgenoot maakt.

Annayake heeft evenveel aandacht voor de kracht van zijn formules en zijn resultaten als voor de zachte zintuiglijke waarneming van zijn texturen. Elke verzorging combineert streelzacht genot, revolutionaire texturen, meetbare prestaties en unieke handelingen. 

De uitzonderlijke know-how en expertise van Annayake op het gebied van verzorging, wordt ter beschikking gesteld aan de bijzondere make-up lijn.

Laat u verrassen door de schitterende Annayake parfums.

Annayake spaarkaart

Annayake spaarkaart

Bij Parfumeries Gutmann belonen wij onze trouwe Annayake klanten met een spaarkaart. Deze wordt automatisch geactiveerd als je iets bestelt van Annayake. Bij iedere bestelling wordt je kaart aangevuld. Sparen doe je totdat de kaart helemaal vol is of kan je tussentijds inruilen voor een gratis Annayake product.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×