Parfumeries Gutmann Kortrijk: Nog open tot 18:30   Parfumeries Gutmann Waregem: Nog open tot 18:00  

Over Parfumeries Gutmann

Welkom bij Parfumeries Gutmann!

Mijn naam is Alexandra, zaakvoerster van Parfumeries Gutmann in Kortrijk en Waregem. Van kleins af kreeg ik de passie voor alles wat te maken heeft met beauty en verzorging mee van mijn ouders. Er gaat voor mij dan ook een droom in vervulling om samen met mijn moeder onze familiezaak verder te kunnen uitbouwen.

Ons doel? Jou laten stralen!

Ons team bestaat uit gepassioneerde vrouwen wiens doel het is om mensen zich goed te doen voelen en te doen stralen. Wij willen het verschil maken door onze klanten bij te staan met goed advies en nuttige tips, gebaseerd op méér dan 40 jaar ervaring.  In onze winkels kunnen dames en heren terecht voor onze selectie parfums, verzorging en cosmetica. Ons aanbod bestaat zowel uit klassiekers als uit unieke, hippe en iets exclusievere merken zoals Aerin, Acqua di Parma, Tom Ford en La Mer.

Ik adviseer jou ook graag online!

Je vindt Parfumeries Gutmann terug in Kortrijk, Waregem en sinds 2017 ook op onze webshop. Online probeer ik jou graag te inspireren en adviseren via mijn blog. Het assortiment op de webshop is kleiner dan in de winkels, maar wordt steeds verder uitgebreid. Wil je een product bestellen, maar vind je het online niet terug? Stuur me dan een mailtje met jouw bestelling naar shop@parfumeriesgutmann.be en ik zorg ervoor dat het bij jou thuis wordt geleverd.

Aantrekkelijke prijzen

Zowel in onze fysieke winkels als op de webshop geven we heel het jaar door 20% korting op de meeste verzorgingsproducten en parfums. Daarnaast geniet je altijd 10% korting op de merken Sisley en Annayake en op de meeste make-up producten. Dit met uitzondering van onze exclusieve merken: Acqua di Parma, Brecourt, Juliette has a gun, Tom Ford, La Mer, Aerin, Viktor & Rolf en Koh. 

Wij belonen ook heel graag trouwe klanten! Daarom werken wij met een exclusieve klantenkaart voor de merken Annayake, Clinique, Estée Lauder, La Mer en Sisley die zowel online als in de fysieke winkel bijgehouden wordt.

Altijd welkom in één van onze winkels!

Je vindt Parfumeries Gutmann terug in Kortrijk en Waregem. 

Laat jou verwennen in ons schoonheidsinstituut!

Zin in wat me-time? In ons instituut te Waregem kan je je laten verwennen door één van onze professionele schoonheidspecialistes. Zij geven jouw huid een complete gelaatsverzorging, aangepast aan jouw behoeftes. Hiervoor maken ze gebruik van succesvolle merken die je als klant thuis verder kan gebruiken. Je kan bij ons ook terecht voor andere klassieke verzorgingen, zoals manicure, pedicure en epilaties.

Ontvang korting op je eerste aankoop!

Schrijf je nu in op de Parfumeries Gutmann nieuwsbrief en ontvang 20% KORTING bij je eerste aankoop!