Parfumeries Gutmann Kortrijk: Nog open tot 18:30   Parfumeries Gutmann Waregem: Nog open tot 18:00  

Wat zijn de 5 beste damesgeuren van 2023?

Een heerlijk parfum blijft een topgeschenk voor onder de kerstboom! Maar hoe kies je nu dé ideale geur waarmee je die speciale persoon écht blij maakt? Om jou te helpen bij jouw zoektocht, vind je hier onze 5 favoriete damesgeuren.

Dream Dusk

Eén van mijn favorieten uit de nieuwe, exclusieve Luxury Fragrances collectie van Estée Lauder. Dream Dusk is een bloemige en aquatische geur die zijn inspiratie vindt in de magie van een geheime tuin bij schemering. Je voelt je onmiddellijk enthousiast en vrolijk bij het dragen van dit parfum. 

Rose de Grasse Joyful Bloom

Deze heerlijke nieuwe geur is geïnspireerd op een mooie stadstuin in Aerin's geboortestad New York en op haar lievelingsbloem de Roos. Hoofdingrediënten zijn de Indische Roos, Italiaanse Bergamot en Australisch Sandelhout.

Captive Brecourt

Een sensuele, mysterieuze en betoverende geur! Captive is een parfum van bloemen, oriëntaals met poederaccenten. Jasmijn en oranjebloesem in de topnoot. De hartnoot is bijzonder zacht met heliotroop en amandel.

Ego Stratis Juliette has a gun

Juliette has a gun lanceert 'Ego Stratis' een mysterieus parfum dat alle facetten van de vrouw verenigt. De ene keer femme fatale, dan weer romantisch, dan weer stoer. Het is een zeer originele, aquatische geur met overwegend frisse citrusnoten.

Magnolia Infinita

De nieuwste creatie van Acqua di Parma prikkelt zowel onze zintuigen als onze emoties ... De geur is een artistieke combinatie van 2 olfactieve sensaties: de oneindige en verfijnde bloemengeur van Magnolia versterkt met levendige en heldere citrusnoten.

Jouw geschenk bestellen bij Parfumeries Gutmann, is genieten van volgende voordelen:

• Mooie, stijlvolle verpakking van elke geur. Met tal van gratis staaltjes.

• Persoonlijke service en advies in onze winkels.

• Snelle en gratis levering op de plaats die jij verkiest.

Feestelijke groeten,

Alexandra en haar team

Maak iemand gelukkig met onze Gutmann Cadeaubon. Een absolute voltreffer!

Ontvang korting op je eerste aankoop!

Schrijf je nu in op de Parfumeries Gutmann nieuwsbrief en ontvang 20% KORTING bij je eerste aankoop!