Parfumeries Gutmann Courtrai: Ouvert jusqu'à 18:30   Parfumeries Gutmann Waregem: Fermé  

Top 5 meilleurs parfums femmes 2023

Un délicieux parfum reste un très beau cadeau à offrir pour la  Noël ! Mais comment choisir le parfum idéal? Pour vous aider dans votre recherche, voici le top 5 de nos parfums féminins préférés.

Dream Dusk

Eén van mijn favorieten uit de nieuwe, exclusieve Luxury Fragrances collectie van Estée Lauder. Dream Dusk is een bloemige en aquatische geur die zijn inspiratie vindt in de magie van een geheime tuin bij schemering. Je voelt je onmiddellijk enthousiast en vrolijk bij het dragen van dit parfum. 

Rose de Grasse Joyful Bloom

Deze heerlijke nieuwe geur is geïnspireerd op een mooie stadstuin in Aerin's geboortestad New York en op haar lievelingsbloem de Roos. Hoofdingrediënten zijn de Indische Roos, Italiaanse Bergamot en Australisch Sandelhout.

Captive Brecourt

Een sensuele, mysterieuze en betoverende geur! Captive is een parfum van bloemen, oriëntaals met poederaccenten. Jasmijn en oranjebloesem in de topnoot. De hartnoot is bijzonder zacht met heliotroop en amandel.

Ego Stratis Juliette has a gun

Juliette has a gun lanceert 'Ego Stratis' een mysterieus parfum dat alle facetten van de vrouw verenigt. De ene keer femme fatale, dan weer romantisch, dan weer stoer. Het is een zeer originele, aquatische geur met overwegend frisse citrusnoten.

Magnolia Infinita

De nieuwste creatie van Acqua di Parma prikkelt zowel onze zintuigen als onze emoties ... De geur is een artistieke combinatie van 2 olfactieve sensaties: de oneindige en verfijnde bloemengeur van Magnolia versterkt met levendige en heldere citrusnoten.

Commandez votre cadeau chez Parfumeries Gutmann et profitez des avantages suivants :

• De beaux emballages  pour tous les parfums. Avec de nombreux échantillons gratuits.

• Service et conseils personnalisés dans nos magasins.

• Livraison rapide et gratuite à l'endroit de votre choix.

Salutations festives, 

Alexandra et l'équipe de Parfumeries Gutmann

Faites plaisir à quelqu'un avec notre chèque-cadeau Gutmann. Un succès absolu!

Ontvang korting op je eerste aankoop!

Inscrivez-vous à la newsletter de Parfumeries Gutmann et recevez une réduction de 5 euros sur votre premier achat.