Parfumeries Gutmann Kortrijk: Nog open tot 18:30   Parfumeries Gutmann Waregem: Nog open tot 18:00  

20% korting op alle skincare en zon

Hoe krijg je een fit en stevig lichaam?

Willen we niet allemaal een zachte huid, een strakker lichaam en een mooi egaal kleurtje voor de zomer eraan komt? In deze blog toon ik hoe je met mijn favoriete Sisley producten deze wensen vervult.

Alexandra Gutmann

Zaakvoerster Parfumeries Gutmann Kortrijk en Waregem

Stap 1: Een zachte en strakkere huid

Een tekort aan vocht zorgt ervoor dat onze huid ruw en dof aanvoelt. Wie een zachte huid wil, moet zijn huid dus voeden met een goede hydraterende crème. Ik ben fan van de nieuwe Emulsion Exquise à la Rose Noir van Sisley: Een intensief hydraterende, huidverbeterende emulsie om de huid op een natuurlijke manier soepel te houden en te laten stralen als een jeugdige huid.

 

Daarnaast is het belangrijk om jouw lichaam 1 tot 2 keer per week te verwennen met een scrub. Op die manier verwijder je dode huidcellen en zal jouw lichaamscrème veel beter indringen. Breng de scrub aan op een vochtige huid en masseer deze zachtjes in met extra aandacht voor de ruwe zones (ellebogen, knieën, hielen). Spoel vervolgens grondig af.

Stap 2: Lichte en energieke benen

Net als heel wat vrouwen, heb ik wel eens last van gezwollen enkels en zware benen. Door lang recht te staan of te zitten, verstoren we eigenlijk onze bloedcirculatie. Maar ook erfelijkheid, extreme warmte, reizen en slechte eetgewoontes zijn factoren die het oncomfortabele gevoel van zware benen versterken. De Huile Affinante au Gingembre Blanc doet de benen meteen lichter en energieker aanvoelen. De olie maakt de huid gladder en geeft de benen een mooiere vorm. Gebruik: 's Ochtends en 's avonds aanbrengen van de enkels tot aan de heupen in masserende cirkelbewegingen. Op die manier wordt de vochtafdrijving gestimuleerd.

Stap 3: Een mooier silhouet en minder cellulitis

De meest doeltreffende afslankingsverzorging is voor mij zonder twijfel de nieuwe ‘Le Sculpteur’ van Sisley. Deze fluweelachtige emulsie voor overdag en ’s nachts heeft een tweeledige werking: overtollig vet en cellulitis verminderen.  Na 2 weken al is mijn huid veel gladder geworden met minder cellulitis.  Mijn lichaam is ook steviger en mijn lichaamscontouren zijn verfijnd.

Gebruik: Breng het product ’s ochtends en ’s avonds aan op de gewenste zones: dijen, billen, buik, heup, armen en masseer het in totdat het volledig is opgenomen.

Stap 4: Een natuurlijk gebruinde teint

Zijn je benen, armen en décolleté nog wat bleek voor de zomerjurkjes? De Super Soin Autobronzant van Sisley zorgt voor een natuurlijk zongebruind effect, zelfs op de lichte huid. De crème werkt tegelijk hydraterend zodat je huid soepel en comfortabel aanvoelt! De smeltende textuur trekt snel in de huid, zodat u zich direct na het aanbrengen kunt aankleden. 

Gebruik: Breng een dunne, gelijkmatige laag aan op een schone, droge huid. Breng niet te veel aan op je ellebogen, knieën, enkels en hielen. Kan 2 tot 3 keer per week gebruikt worden, al naargelang de gewenste bruiningsgraad.

Tip: Scrub eerst de huid voor een optimaal resultaat van de bruin zonder zon. 

Naast het gebruik van doeltreffende lichaamsproducten is het natuurlijk belangrijk om evenwichtig te eten en regelmatig te bewegen. Zelf probeer ik minder suikers te eten, genoeg water te drinken en doe ik 1 keer per week aan pilates en yoga om fit en gezond te blijven.

Zo, laat die zomer nu maar komen! Met deze lichaamsproducten en tips is ons lichaam er helemaal klaar voor.

Heb je nog vragen over de producten?

Heb je nog vragen over de producten?

Ontvang korting op je eerste aankoop!

Schrijf je nu in op de Parfumeries Gutmann nieuwsbrief en ontvang 20% KORTING bij je eerste aankoop!