resultaten

Tom Ford, van modeontwerper tot parfumeur

Tom Ford wordt wel eens omschreven als 'de meest veelzijdige man die de modewereld ooit gekend heeft'. In 3 jaar tijd werkte hij zich op tot creative director bij Gucci en greep hij de kans om zijn stempel op Yves Saint Laurent te drukken. Het oprichten van een eigen merk was een logische stap in zijn carrière. Het werd danig succes dat leidde tot de opening van meer dan 100 winkels wereldwijd. 

De stap van mode naar accessoires werd hem al voorgedaan, maar dat weerhield Tom Ford er niet van om van zijn brillencollectie een waar succes te maken. Italiaans design gecombineerd met mooie kleurschakeringen, I love it! En ook daar bleef het niet bij; Ford werd dankzij Estée Lauder gelanceerd in de cosmeticawereld. Toen voor hem onbekend terrein, maar ook in deze wereld groeide hij uit tot een grote naam. Hij wist zijn classy sensualiteit over te brengen in de meest unieke geuren, waaronder zijn bestseller collecties “signature fragrances” en "Private Blend Fragrances". Een manusje van alles dus, die Tom Ford! En toch hebben al zijn realisaties, of het nu een van zijn parfums of zijn laatste film is, iets gemeen: ze laten niemand onberoerd.

De laatste tijd merk ik een toenemende vraag naar kleinere parfummerken. Heel wat mensen spelen hun persoonlijkheid uit in de keuze van hun parfum. Dit kan met de nichegeuren van Tom Ford. Benieuwd welke nichegeuren mijn favorieten zijn? Je leest het in deze blog.

Ontvang korting op je eerste aankoop!

Schrijf je nu in op de Parfumeries Gutmann nieuwsbrief en ontvang 20% KORTING bij je eerste aankoop!