Parfumeries Gutmann Kortrijk: Nog open tot 18:30   Parfumeries Gutmann Waregem: Nog open tot 18:00  

Parfum

Wat zijn de 5 beste damesgeuren van 2021?

Parfum

Wat zijn de 5 beste damesgeuren van 2021?

Een heerlijk parfum blijft een topgeschenk voor onder de kerstboom! Maar hoe kies je nu dé ideale geur waarmee je die speciale persoon écht blij maakt? Om jou te helpen bij jouw zoektocht, vind je hier de top 5 van onze favoriete damesgeuren.

Tender Light Estée Lauder

Eén van mijn favorieten uit de nieuwe, exclusieve Luxury Fragrances collectie van Estée Lauder. Tender Light is een heerlijk groene, frisse citrusgeur. Het parfum is geïnspireerd op de warmte en de vreugde van het zonlicht die we nu wat missen, niet waar ;)

Cedar Violet Aerin

Viooltjesblad, cederhout en amber, dit zijn de sprankelende noten van Aerin’s nieuwe eau de parfum Cedar Violet.  Een stijlvolle geur die ons meeneemt naar een goudkleurig bos op een mooie herfstdag. De prachtige flacon maakt van dit parfum een ideaal geschenk voor de eindejaarsfeesten.

 

Twilly Eau Ginger Hermès

Hermès verrast ons met de nieuwe Twilly Eau Ginger! Een heerlijke creatie samengesteld uit 3 materialen: een gulle, vibrerende pioenroos, heldere gekonfijte gember en levendig cederhout. Kortom, een unieke geur van de hand van de getalenteerde Christine Nagel.

Lili Fantasy Juliette has a gun

Het gerucht gaat dat Juliette, onze favoriete Koningin van de Parijse nachten, een geheim verbergt. Een geheim, genaamd: Lili Fantasy. De nieuwste geur van nichemerk Juliette has a gun is een intrigerende en extravagante cocktail van witte bloemen en warme ambernoten met een licht bubble gum gourmand facet.

 

Vaniglia Acqua di Parma 

Mijn favoriete geur uit de Signature collectie van Acqua di Parma, een collectie met 10 zonovergoten geuren bestaande uit de meest kostbare ingrediënten.  Vaniglia is een heerlijk fascinerend parfum met warme geurnoten geïnspireerd op de kostbare vanille van Madagascar.

Jouw geschenk bestellen bij Parfumeries Gutmann, is genieten van volgende voordelen:

• Mooie, stijlvolle verpakking van elke geur. Met tal van gratis staaltjes.

• Persoonlijke service en advies in onze winkels.

• Snelle en gratis levering op de plaats die jij verkiest.

Feestelijke groeten,

Alexandra en haar team

Maak iemand gelukkig met onze Gutmann Cadeaubon. Een absolute voltreffer!
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×