Parfumeries Gutmann Kortrijk: Nog open tot 18:30   Parfumeries Gutmann Waregem: Nog open tot 18:00  

20% korting op de volledige webshop

De bloemige damesgeuren van Aerin: Ontdek mijn favorieten!

Wist je dat heel wat bekende klassiekers bloemige geuren zijn? Het zal je dus niet verbazen dat dit de grootste geurfamilie is. Vandaag vertel ik jou iets meer over de bloemige parfums van het merk Aerin.

Alexandra Gutmann

Zaakvoerder Parfumeries Gutmann

10 jaar geleden lanceerde Aerin, de kleindochter van Estée Lauder, haar eigen collectie luxe parfums. Ze liet zich inspireren door emoties, herinneringen, dromen en vooral door haar grote liefde voor bloemen die ze ongetwijfeld van haar grootmoeder heeft geërfd. Haar parfums zijn vrolijk, gemakkelijk te dragen en heel stijlvol!  Elke geur is samengesteld met de meest verfijnde ingrediënten. Ook de flacons zijn prachtig van design! Dit zijn mijn favoriete geuren van Aerin:

Rose de Grasse Joyful Bloom

De nieuwe Rose de Grasse Joyful Bloom is geïnspireerd op een mooie stadstuin in Aerin’s geboortestad NY en op haar lievelingsbloem de roos. Hoofdingedriënten van deze heerlijk gebloemde geur zijn de Indische Roos, Italiaanse Bergamot en Australisch Sandelhout.  

Cedar Violet

Viooltjesblad, cederhout en amber, dit zijn de sprankelende noten van Aerin’s eau de parfum Cedar Violet.  Een verrassende bloemig – houtachtige geur die ons meeneemt naar een goudkleurig bos op een mooie herfstdag.  

Amber Musk

Amber musk is een oriëntaals bloemige geur. Het is een mix van sensuele bloemen met intens amber en romige musk. Aerin zelf omschrijft het parfum als: “een warme, uitnodigende geur waarin u zich wilt hullen - als een heerlijk zachte deken op een koude winteravond.”  

Mediterranean Honeysuckle

Mediterranean Honeysuckle voert ons mee naar de Middellandse zee. De geur is een heerlijke frisse citrusgeur die een unieke combinatie bevat van zoete kamperfoelie, sprankelende grapefruit (pompelmoes) en Italiaanse bergamot.  

Ontvang korting op je eerste aankoop!

Schrijf je nu in op de Parfumeries Gutmann nieuwsbrief en ontvang 20% KORTING bij je eerste aankoop!