Parfumeries Gutmann Kortrijk: Nog open tot 18:30   Parfumeries Gutmann Waregem: Nog open tot 18:00  

Huidverzorging

Hoe bereid ik mijn huid voor op de lente?

Huidverzorging

Hoe bereid ik mijn huid voor op de lente?

In de lente krijgt onze huid opnieuw de kans om te ademen. Al duurt het wel even alvorens de huid zich aanpast aan de nieuwe luchtvochtigheid. Lees hier mijn tips hoe je je huid optimaal kan voorbereiden op de lente.

Alexandra Gutmann

Zaakvoerster Parfumeries Gutmann Kortrijk en Waregem

1. Zuiver jouw huid met een soft-peeling

Na de winter kan onze huid er wat grauw en vaal uitzien.De combinatie van een zachte peeling en een éclat masker doet werkelijk wonderen. Le Masque Exfoliant Enzymatique Sisley is een soft-peeling geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid. Het is een fijn poeder dat verandert in een schuimende crème als je het mengt met water. 1 minuut is reeds voldoende om de huid op een milde wijze te exfoliëren en te zuiveren, de poriën te verfijnen en jouw gelaat te laten stralen.

Gebruik: 1 tot 2 keer per week

2. Verwen je huid met een goed masker

Le Masque Visage Gel Express aux Fleurs is een SOS masker voor de vermoeide en droge huid. In slechts enkele minuten krijgt de huid een boost van hydratatie en ziet de huid er veel frisser uit. Ideaal ook voor een avondje uit!

Tip: Door het masker meteen na de peeling aan te brengen, dringen de werkende eigenschappen van het masker veel beter in. 

3. Kies voor een lichtere moisturizer

Het dagelijks gebruik van een hydraterende verzorging blijft belangrijk, maar kies in de lente gerust voor een lichtere textuur zodat je poriën niet verstopt raken en de huid niet te vet wordt. De nieuwe Sisleÿa Crème Gel Frais is een top anti-aging verzorging met een heerlijke, frisse niet-vette textuur. Ideaal voor de warmere dagen!

Tip: Vergeet je moisturizer niet op de hals aan te brengen. Op die manier kan het gebruik van een halscrème nog wat uitgesteld worden! ;)

4. Bescherm jouw huid met een goede zonnecrème

Om jouw huid te beschermen tegen de eerste zonnestralen en om vroegtijdige huidveroudering te vermijden, gebruik een goede zonnecrème of spf boven jouw dagcrème. Ik ben al jaren fan van de Sunleÿa SPF 50 die mijn huid zo goed beschermt alsook rimpels en pigmentvlekken voorkomt.

20% korting op alle skincare producten

Tot en met 5 mei geniet je van 20% korting op alle skincare, ook op Sisley en La Mer!

Deze actie is zowel geldig in onze winkels als op de webshop. 

Ontvang korting op je eerste aankoop!

Schrijf je nu in op de Parfumeries Gutmann nieuwsbrief en ontvang 20% KORTING bij je eerste aankoop!