Parfumeries Gutmann Kortrijk: Nog open tot 18:30   Parfumeries Gutmann Waregem: Nog open tot 18:00  

20% korting op alle parfums* t.e.m. 31 mei! Behalve Brecourt en Juliette has a gun.

Mijn favoriete parfums om op Valentijn te geven

Met Valentijn blijft een parfum een topgeschenk! Maar hoe kies je nu de ideale geur voor elkaar? In deze blog inspireer ik jou graag met mijn 3 favoriete matching parfums voor haar en hem.

Lily of the Valley (voor haar) en Oud & Spice(voor hem) van Acqua di Parma

Het nieuw parfum Lily of the Valley is een heerlijke fusie van Lelietjes-van-dalen met levendige en heldere citrusnoten. De geur van deze delicate bloem wordt gecombineerd met pompelmoes, een vleugje zwarte bes en Italiaanse bergamot.

Oud & Spice is een combinatie van twee olfactieve sensaties: de weelderige geur van Oud versterkt door heldere citrusnoten. De krachtige houtachtige noten zijn gecombineerd met de warme, kruidige tonen van kaneel en kruidnagel, om een onvergetelijke ontdekking te creëren.

My Way Intense (voor haar) en Acqua di Giò Profondo (voor hem) Armani

My Way Intense is de nieuwe krachtige versie van de verleidelijke bloemige geur My Way. Met een versterkt bloemig hart en een intense houtachtige geurnoot zorgt deze geur voor een Oriëntaalse touch! Tuberoos Absoluut en jasmijn vormen samen het kloppend hart van deze heerlijke geur.

De hedendaagse en intense versie van Acqua di Giò mengt mariene akkoorden met aromatische essenties tot een houtachtig zee-akkoord dat teruggrijpt naar de  oorsprong van de geur Acqua di Giò: de zee. De geraffineerde marineblauwe tint van de flacon is een eerbetoon aan de emblematische kleur van Giorgio Armani. 

Captive (voor haar) en Contre Pouvoir (voor hem) van Brecourt

Captive is een moment van verleiding en betoverende sensualiteit. Het is een bloemig, oriëntaalse parfum met jasmijn en oranjebloesem als topnoten. Je ruikt er ook heerlijke patchouli in. Weelderig en mysterieus!

Contre Pouvoir is een Oriëntaals kruidige geur . Hout, leder en sigaren,  samen met kardemom, accentueren een oorspronkelijk akkoord van Haïtiaanse Vetiver en Zoethout! Een buitengewoon mannelijk en verleidelijk parfum.

Valentijnsactie

Valentijnsactie

Wij zorgen voor mooie, stijlvolle pakjes met talrijke staaltjes en schenken jou 2 Neuhaus chocoladehartjes bij aankoop van een parfum!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×