Onze favoriete parfums om op Vaderdag cadeau te geven

Vaderdag komt eraan! Op zoek naar een origineel cadeau om jouw papa of de papa van jouw kinderen mee te verrassen? Uit ons ruim aanbod selecteerde ik mijn 5 nieuwe favoriete geuren. Get inspired!

Alexandra Gutmann

Zaakvoerster Parfumeries Gutmann Kortrijk & Waregem

Colonia C.L.U.B. van Acqua di Parma

C van Community, L van Leven, U van Uniek en B van Band. De geur opent met de sprankelende noten van citroen en bergamot. Tegelijkertijd vloeit de kruidige toets van roze en zwarte peper naadloos over in het aromatische hart, dat een frisse melange van shiso en rozemarijn bevat. Colonia C.L.U.B. rondt af met de knusse noten van cederhout en muskus. Een zorgeloze geur van de eerste noot tot de laatste!

Acqua di Giò Eau de Parfum Armani

Acqua di Giò Eau de Parfum is een geur waarvan elk facet rekening houdt met de planeet. Van het ecologische concept van de fles tot de eindeloze hervulbaarheid van de flacon. Het is een aromatische, aquatische geur die heerlijk fris is! Topnoten zijn zeenoten en groene mandarijn; hartnoten zijn scharlei, lavendel en geranium; Basisnoten zijn minerale Noten, vetiver en patchouli. Een geur voor de toekomst!

Terre d'Hermès Eau Givrée

Na Terre d’Hermès Eau Intense Vétiver creëert Christine Nagel in 2022 een nieuwe frisse en krachtige olfactieve signatuur: Terre d’Hermès Eau Givrée. Deze geur roept een met ijzige dauw bedekte aarde op die langzaam doordrenkt raakt met het smeltende water. Een ontmoeting tussen twee basismaterialen die voor de man een regenererende energiebron vormen. De geur is tegelijk fris en krachtig. De kracht van cedraat en de ijzige frisheid van jeneverbes worden versterkt door de intensiteit van timutpeper.

Habit Rouge L'Instinct van Guerlain

Met Habit Rouge L'Instinct wordt de legende van Guerlain opnieuw uitgevonden in een spirit van vrijheid en macht. De bezieling van een ongetemd paard wiens kracht en vurigheid hebben geleid tot een nieuwe Eau de Toilette Intense. Het is een aromatische en houtige geur waarin hennep de roos verheerlijkt en de oosterse signatuur van patchoeli, vanille en leder tot leven brengt.

Costa Azzurra Parfum Tom Ford

Een versterkte concentratie van de originele Costa Azzurra geur, met méér houterige en aromatische elementen. De geur is een ware ontsnapping naar de hedonistische vreugdes van de Middellandse Zee. Costa Azzurra Parfum ademt een frisse sfeer uit door de knisperige Italiaanse citroen, terwijl het dichte kustwoud voelbaar wordt door het uitvergrote eikenhoutextract en de cipres.

Maak iemand gelukkig met onze Gutmann Cadeaubon. Een absolute voltreffer!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×