Parfumeries Gutmann Kortrijk: Nog open tot 18:30   Parfumeries Gutmann Waregem: Nog open tot 18:00  

20% korting op alle parfums* t.e.m. 31 mei! Behalve Brecourt en Juliette has a gun.

Onze favoriete parfums om op Vaderdag cadeau te geven

Vaderdag komt eraan! Op zoek naar een origineel cadeau om jouw papa of de papa van jouw kinderen mee te verrassen? Uit ons ruim aanbod selecteerde ik mijn 5 favoriete geuren. Get inspired!

Alexandra Gutmann

Zaakvoerster Parfumeries Gutmann Kortrijk & Waregem

Colonia Futura van Acqua di Parma

Colonia Futura is de nieuwste geur van het exclusieve huis Acqua di Parma. Frisse bergamot, zachte muskaatsalie en lavendel zijn de belangrijkste componenten. Leuk weetje: het parfum is één en al duurzaamheid, van de recycleerbare verpakking tot de blend van 99% natuurlijke ingrediënten.

Acqua di Giò Profondo van Armani

De hedendaagse en intense versie van Acqua di Giò mengt mariene akkoorden met aromatische essenties tot een houtachtig zee-akkoord dat teruggrijpt naar de oorsprong van de geur Acqua di Giò: de zee. De geraffineerde marineblauwe tint van de flacon is een eerbetoon aan de emblematische kleur van Giorgio Armani. 

H24 van Hermès

Hermès, één van mijn geliefde parfummerken, pakt opnieuw uit met een topper! H24 staat voor de hedendaagse man volgens Hermès, voor het eerst in geuren getekend. Fris, sensueel en aromatisch groen.

Eau Libre van Brécourt

Brécourt is ons nieuw Frans niche merk. Libre voelt als een lichte bries dat continu evolueert. De frisse citrus mengt   zich met heerlijke specerijen en groene accenten.

Beau de jour van Tom Ford

Tom Ford blijft een exclusief, werelds merk! Ik hou enorm van de nieuwste creatie van Tom Ford, Beau de Jour: Een klassevol, fris gekruid parfum met een sensuele touch!

Maak iemand gelukkig met onze Gutmann Cadeaubon. Een absolute voltreffer!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×