Nieuw; Estée Lauder Luxury Fragrance collectie

‘Geur bestaat in de geest, niet alleen in de zintuigen!’ Estée Lauder

Met veel enthousiasme introduceer ik de nieuwe, exclusieve parfumcollectie van Estée Lauder: Luxury Fragrances. Wat maakt deze collectie zo uniek? Tal van redenen! De 8 geuren werden gecreëerd door wereldberoemde parfumeurs en zijn gemaakt met exclusieve, hoogwaardige en luxe ingrediënten. Deze collectie is ook de eerste die op wetenschappelijke wijze een langdurige geurwerking claimt van maar liefst 12 uur! En last but not least, de geuren bevatten ingrediënten die onze gemoedstoestand verhogen.

 

 

nieuwbrief_fb_1640_x_924-4019.jpg

Benieuwd naar mijn top 3 favoriete parfums uit deze collectie? Je ontdekt ze hier!

Tender Light

Tender Light is een frisse, groene citrusgeur geïnspireerd door de warmte en de vreugde van het zonlicht. Wanneer je het draagt, zul je vrolijkheid en positiviteit ervaren.

Dream dusk

Dream Dusk is een bloemige en aquatische geur die zijn inspiratie vindt in de magie van een geheime tuin bij schemering. Je voelt je onmiddellijk enthousiast en vrolijk bij het dragen van dit parfum.

Radiant Mirage

Radiant Mirage bevat witte bloemen (jasmijn) en enkele houtachtige ingrediënten zoals sandelhout. De geur is geïnspireerd door het optimisme dat je voelt wanneer je op een nieuw avontuur gaat. Als je het draagt, voel je je optimistisch en positief.

Ontdek alle Luxury Fragrances

Ontdek alle Luxury Fragrances

Ontvang korting op je eerste aankoop!

Schrijf je nu in op de Parfumeries Gutmann nieuwsbrief en ontvang 20% KORTING bij je eerste aankoop!