Parfumeries Gutmann Kortrijk: Nog open tot 18:30   Parfumeries Gutmann Waregem: Nog open tot 18:00  

Welke zonneproducten gebruik ik best in de zomer?

Een toename van vitamine D en een beter humeur zijn enkele van de positieve invloeden die de zon op ons lichaam heeft. Maar pas op! Blootstelling aan de zon kan ook schadelijk zijn voor onze huid en fotoveroudering veroorzaken. Dit resulteert in rimpels, pigmentvlekken en een droge huid. De enige manier om dit te voorkomen is het gebruik van goede zonnebrandmiddelen die uw huid beschermen tegen UVB- en UVA-stralen. Benieuwd naar mijn favoriete zonneproducten voor deze zomer?

 

Bescherming van het gezicht

Om het gezicht te beschermen, adviseer ik altijd een hoge beschermingsfactor (SPF 30). Heeft u een gevoelige huid en/of last van pigmentvlekken? Zorg er dan voor dat je een SPF 50 kiest.

Het Sunleÿa gamma van Sisley blijft voor mij dé ultieme anti-aging zonverzorging. De producten op basis van planten bieden een optimale bescherming tegen de zon en voorkomen rimpels, pigmentvlekken, dehydratatie en verlies van stevigheid.

Ook Clarins heeft een zonnecollectie op basis van plantenextracten die volledig beantwoordt aan mijn verwachtingen. De gezichtsproducten werden verrijkt met anti-oxydanten voor een optimale bescherming. Het gamma bestaat uit verschillende texturen, volgens ieders behoefte. Mijn favoriet is de Dry Touch Cream SPF50, die voldoende comfort geeft aan mijn huid zonder vettig en plakkerig te zijn.

Bescherming van het lichaam

Naast een goede bescherming bieden, moet mijn zonnecrème uit een aangename textuur bestaan die gemakkelijk aangebracht kan worden op het lichaam.

De nieuwe Super Soin Solaire Crème Soyeuse Corps SPF30 van Sisley is een comfortabele textuur die de huid onmiddellijk hydrateert en voedt. Zo is de huid beschermd tegen dehydratatie en bruint de huid mooi egaal. 

Ook de lichaamsproducten uit het Clarins gamma zijn een echte aanrader. Ze zijn beschikbaar zijn in verschillende texturen (crème, gel, melkspray, olie). Mijn favoriet is de comfortabele crème textuur met SPF30 die snel indringt in de huid en goed hydrateert.

Een goede aftersun na het zonnen

Na het zonnen is het erg belangrijk om een goede aftersun te gebruiken, zowel voor het gezicht als voor het lichaam. Hiermee kalmeer, verzacht en hydrateer je de huid. 

Ik gebruik al jaren de Crème Réparatrice Visage en de Crème Réparatrice Corps van Sisley. De producten bevatten herstellende eigenschappen zoals Karitéboter die mijn huid onmiddellijk kalmeren na de zon.

 

Ook de aftersun balsem van Clarins, verrijkt met anti-oxydanten is fantastich! Het product kan zowel voor het gezicht als voor het lichaam gebruikt worden.

Geniet nu van 20% korting op alle zonneproducten!

Geniet nu van 20% korting op alle zonneproducten!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×