Parfumeries Gutmann Kortrijk: Nog open tot 18:30   Parfumeries Gutmann Waregem: Nog open tot 18:00  

Video: mijn dagelijkse skincare routine

Een goede skincare routine zorgt ervoor dat jouw huid er langer mooi uitziet. Benieuwd hoe ik mijn huid 's morgens verzorg? Ontdek het in deze tutorial!

Alexandra van Parfumeries Gutmann

Zaakvoerster Parfumeries Gutmann Kortrijk en Waregem

Stap 1: reiniging van de huid

Hiervoor gebruik ik de nieuwe Mousse Crème Eclat van Sisley. Deze aangename mousse reinigt zacht maar grondig en beschermt mijn gelaat tegen pollutie. Ik neem 1 à 2 pompjes in de handpalm en masseer de mousse op mijn gezicht tot een romige emulsie. Nadien spoel ik goed af met water.

Stap 2: opfrissen met een tonic

Voor een instant verkwikkend effect gebruik ik elke ochtend een tonic. Ik ben al jaren fan van de Lotion Tonic aux Fleurs van Sisley. Deze frisse en zachte lotion zorgt ervoor dat de verzorgingsproducten die ik straks aanbreng, extra goed zullen indringen.Ik gebruik de lotion met een wattenschijfje en breng die aan over heel mijn gezicht.

Stap 3: aanbrengen van een serum

Een serum is een must have voor elke vrouw die er jong wil blijven uitzien. Het werkt dieper in de huid en gaat zo intensiever huidveroudering tegen. Mijn all time favourite blijft de Advanced Night Repair van Estée Lauder die mijn huid hydrateert, herstelt en rimpeltjes vermindert. Ik breng elke ochtend en avond 5 druppeltjes aan over heel mijn gelaat en hals.

Stap 4: hydrateren met een dagcrème

Vervolgens gebruik ik als dagcrème de Crème de La Mer om mijn gevoelige huid intens te hydrateren en een mooie éclat te geven. Ik verwarm een kleine hoeveelheid tussen mijn vingertoppen en breng de crème met zachte drukbewegingen aan op mijn gezicht en hals. Ik masseer nadien alles goed in.

Stap 5: de oogverzorging

Om rimpels en donkere kringen rond de ogen te verminderen, gebruik ik de Advanced Night Repair Eye Supercharged Gel-Creme van Estée Lauder. Een krachtige verzorging die de fijne huid rond mijn ogen herstelt. Ik neem een klein nootje van het product en breng het met licht tokkelende bewegingen aan rond mijn ogen. De gel textuur voelt erg fris aan. Mijn blik ziet er meteen minder vermoeid uit.

Voila, helemaal klaar om fris aan de dag te beginnen! Met dit ochtendritueel mag je er zeker van zijn dat je huid er langer mooi zal uitzien. Heb je nog vragen over de producten?  Stuur me een mailtje (shop@parfumeriesgutmann.be) om kom langs in de winkel!

Shop ons aanbod aan huidverzorgingsproducten op de webshop

Shop ons aanbod aan huidverzorgingsproducten op de webshop

Ontvang korting op je eerste aankoop!

Schrijf je nu in op de Parfumeries Gutmann nieuwsbrief en ontvang 20% KORTING bij je eerste aankoop!