Parfumeries Gutmann Kortrijk: Nog open tot 18:30   Parfumeries Gutmann Waregem: Nog open tot 18:00  

Geniet van 20% korting op alle skincare

Parfumeries Gutmann steunt "Warriors Against Cancer"!

Meet Vanessa en haar Warriors Against Cancer!

Vanessa, make-up artist voor Chanel, is de oprichtster van Warriors Against Cancer. Deze vzw heeft als missie om mensen met kanker te helpen hun gehavende zelfbeeld te herstellen, zowel tijdens als na het genezingsproces. Met de nodige ondersteuning en erkenning moedigt Vanessa haar Warriors aan om hun innerlijke kracht en zelfvertrouwen opnieuw te ontdekken. Dit doet ze door inspirerende workshops en Feel Good Days te organiseren. Daarnaast laat Vanessa, in samenwerking met professionele fotografen, de Warriors in al hun waardigheid schitteren en stralen voor het oog van de camera. Allen heel kwetsbaar maar vooral zeer moedig en veerkrachtig.
 

Dit jaar wil ik graag, samen met jullie, mijn steentje bijdragen voor dit prachtig project die mij zo nauw aan het hart ligt. Bij elke online bestelling vanaf €75 op onze webshop schenk ik €5 aan de organisatie.

Alexandra Gutmann

Zaakvoerster Parfumeries Gutmann Kortrijk en Waregem

Het verhaal van Laura

Laura kreeg op haar 29ste borstkanker. Tijdens haar ziekteperiode trekt ze zich op aan de ongeremde positiviteit van haar mama. Ze laat de moed niet zakken en slaagt er zelfs in om haar opleiding tot coach met succes te behalen. Coach worden en anderen helpen is nu haar grote doel geworden.

Het verhaal van Celine

Celine is een sterke jongedame die op een dag de pijnlijke diagnose kreeg van schildklierkanker. Blijven verder studeren heeft haar heel erg geholpen, want daardoor kon ze haar gedachten verzetten, zelfs al was het door de bijwerkingen niet altijd gemakkelijk. En met succes: in juni 2018 heeft Celine haar master psychologie gehaald aan de KUL.

Ontdek onze webshop en steun de Warriors Against Cancer!

Ontdek onze webshop en steun de Warriors Against Cancer!

Ontvang korting op je eerste aankoop!

Schrijf je nu in op de Parfumeries Gutmann nieuwsbrief en ontvang 20% KORTING bij je eerste aankoop!