Parfumeries Gutmann Kortrijk: Nog open tot 18:30   Parfumeries Gutmann Waregem: Nog open tot 18:00  

20% korting op de volledige webshop

4 tips voor stralend en gezond zomerhaar!

Summer hair

In de zomer heeft ons haar nood aan een aangepaste verzorgingsroutine. Onze lokken worden blootgesteld aan zon, zeewater of chloor en worden vaker gewassen. Ontdek hier dé ideale haarverzorgingsroutine van Hair Rituel by Sisley.

1. Bescherm jouw haar tegen de zon

De Fluide Protecteur creëert een laag die jouw haar beschermt tegen de 3 soorten schade die het oploopt tijdens de zomer: UVA en UVB stralen, zeewater en chloor. Maar dat is niet het enige, jouw haar wordt ook tot in de perfectie gesublimeerd en natuurlijk geparfumeerd.

2. Gebruik een shampoo op maat

Tijdens de vakantie wassen we ons haar vaker. Pas dus jouw reiniging aan aan wat het op dat moment nodig heeft.

De Soin Perfecteur de Couleur à l’extrait de fleur d’ Hibiscus is geschikt voor gekleurd haar of highlights. Deze verzorging voorkomt dat de kleur met het wassen vervaagt en maakt het haar glanzend en stralend.

Ben je eerder op zoek naar een volume shampoo? Gebruik dan de Soin Lavant Revitalisant Volumateur à l’Huile de Camelia. Het haar ervaart opnieuw vitaliteit, krijgt meer body en oogt dikker.

3. Gebruik wekelijks een haarmasker

Na het wassen heeft ons zomerhaar een extra rijke verzorging nodig. Het Masque Soin Régénérant aux 4 Huiles Végétales voedt, verstevigt en revitaliseert zowel de hoofdhuid als het haar. Dit masker bestaat uit een combinatie van oliën van karité, macadamia, camelia en hazelnoot.

4. Bescherm jouw haar tegen de hitte van stylingapparaten

Om het haar mooi te stylen gebruiken we bijna dagelijks een haardroger, krultang of stijltang. Ook dit kan schade toebrengen. De oplossing? Crème 230 is een verzorgende haarcrème, verrijkt met kostbare essentiële oliën, dat door hitte geactiveerd wordt. Het product beschermt de haarvezels niet alleen tegen de hitte van stylingapparaten tot 230°C, maar voedt ook het haar. Resultaat: haar dat sterker aanvoelt en er zijdezacht uitziet.

 

Ontvang korting op je eerste aankoop!

Schrijf je nu in op de Parfumeries Gutmann nieuwsbrief en ontvang 20% KORTING bij je eerste aankoop!