20% korting op de volledige webshop

Video: een lichte lente make up look

Bij heerlijk lenteweer kiezen wij voor een lichte make-up look die ons doet stralen. Onze experte Silke toont je in deze nieuwe tutorial hoe je stap voor stap zo’n lentelook creëert met onze favoriete producten van het voorjaar.

Alexandra Gutmann

Zaakvoerster Parfumeries Gutmann Kortrijk en Waregem

Stap 1: een frisse, natuurlijke teint

Als basis brengt Silke de nieuwe L’Essentiel van Guerlain aan. Deze hydraterende en verzorgende fond de teint geeft een mooie, stralende finish.

Om vermoeidheid, schaduwzones en donkere kringen weg te werken, gebruikt ze rond mijn ogen de Phyto-Cernes Eclat nr. 3 van Sisley. Deze concealer is tegelijk een oogprimer die de oogschaduw goed fixeert.

Een zachte blush op de appeltjes van de wangen geeft meteen een gezonde uitstraling. We baseren ons op dé Pantonekleur van 2019, Corail uit L’orchidée pallet van Sisley. Dit product kan ook als highlighter gebruikt worden, bijvoorbeeld op de neus en de ogen.

De trend van dit seizoen is extra glow! Gebruik hiervoor de nieuwe Baume Essentiel (Sculpting) van Chanel op de wangen en op de neus. Deze hydraterende balsem doet je werkelijk stralen.

Stap 2: Sprekende ogen

Voor de ogen gebruikt Silke het multifunctionele Les Beiges pallet van Chanel (kleur medium). Het pallet bestaat uit natuurlijke aardetinten in zowel matte als glanzende texturen.

De nieuwe Phyto-Khol Star van Sisley wordt als eyeliner aangebracht; heel dicht bij de bovenste wimperrand. Deze potloodliner is erg precies en heeft een mooie glinstering! Silke koos voor de kleur Mystic Blue om zo de kleur van mijn ogen te accentueren.

De finishing touch van de ogen is natuurlijk de mascara. De Double Wear Zero Smudge Lenghtening Mascara van Lauder is de perfecte mascara voor wie van lange en mooi gespreide wimpers houdt.

Stap 3: Zachtroze lippen

Het accent in deze make-up look ligt op de ogen. Dus kiezen we voor zacht gekleurde lippen. Ik ben grote fan van de nieuwe Phyto-Lip Delight van Sisley, want dit is tegelijk een verzorgende lipbalsem en gloss. Silke koos hier voor de kleur 02 Pretty Pink.

Voilà, helemaal klaar voor de lente! Heb je nog vragen? Kom langs in onze winkels voor een gepersonaliseerde make-up!

Ontvang korting op je eerste aankoop!

Schrijf je nu in op de Parfumeries Gutmann nieuwsbrief en ontvang 20% KORTING bij je eerste aankoop!