Parfum

Onze favoriete parfums om op Moederdag cadeau te geven

Parfum

Onze favoriete parfums om op Moederdag cadeau te geven

Moederdag is hét moment om jouw mama te laten weten dat ze de aller-, allerbeste is. Ben je op zoek naar het ideale geschenk om haar die mooie boodschap over te brengen? Laat je inspireren door de favoriete parfums van mij en mijn team!

Alexandra Gutmann

Zaakvoerster Parfumeries Gutmann Kortrijk en Waregem

Bergamotto di Calabria La Spugnatura van Acqua di Parma (Nieuw)

‘La Spugnatura', een oude en ambachtelijke extractietechniek, maakt de zeldzame essentie van bergamot vrij om een levendige en rijke geur te creëren. Met deze heerlijke geur ervaar je het plezier om deze gouden vrucht in jouw handen te houden en dompel je jezelf onder in deze zonnige creatie. Een zonovergoten citrusgeur.

Rose de Grasse van Aerin

"Rose de Grasse is een van de meest zeldzame en bijzondere van deze bloemen." – Aerin. Net als een origineel kunstwerk, is de Rose de Grasse met uitermate grote zorg en oog voor detail gemaakt. We ervaren een fusie van verschillende rozen, inclusief de Rose Centifolia met honderd blaadjes, handmatig geplukt in Grasse, dé Franse parfumhoofdstad sinds de 16e eeuw. Een echt boeket rozen

Musc Invisible van Juliette has a gun

Musc Invisible is een zachte, warme en knusse compositie. Een geur die ons doet denken aan iets goed, gemakkelijk, optimistisch en tegelijkertijd wonderbaarlijk fragiel. Een dromerige en nostalgische cocktail vanc omfortabele noten, liggend op eenzijdezachte basis van romige muskus. Een echte feel good geur! 

Chloé Signature Eau de parfum

Chloé Signature Eau de Parfum capteert de zelfverzekerde persoonlijkheid van de Chloé-vrouw. Een frisse en vrouwelijke geur, geknipt voor de mama’s met een uitgesproken gevoel voor nonchalante chic. Het nieuwe parfum gaat uit van de klassieke roos, ingenieus omgezet in een intense, intiem-sensuele geur. Chloé Eau de Parfum begint met een combinatie van florale poedertoetsen, een vleugje pioenroos en lychee en voorjaarsfreesia. Een romantisch, gebloemde geur.

Off to Ibiza van Brecourt

"De tijd ben ik uit het oog verloren en de maan heeft een rode gloed. Op mijn huid, duidelijke sporen van zon. De bloemen van het eiland staan in bloei. Een overdaad aan zongerijpte vruchten. Een tipsy sfeer. De eeuwige jeugd. Tijdens een trip naar Ibiza, heb ik het zorgeloze leven in een parfum vervat."  Deze geur is een explosie van kleur, een mix van materialen: de schil van sinaasappel vormt een mooi contrast met de zachtheid van de rozenblaadjes om te eindigen met de zijdezachte muskus opgefrist met framboos. Een echt vakantiegeurtje, heerlijk zoet en zacht gebloemd.

Wil je extra Moederdag inspiratie opdoen?

Wil je extra Moederdag inspiratie opdoen?

Neem dan zeker een kijkje naar ons uitgebreide aanbod parfums met daarin zowel de echte klassiekers als exclusieve geuren. Of kan je jouw mama eerder plezieren met een mooie geschenkkoffer? Ook daarvan hebben we een erg mooi aanbod!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×