20% korting op de volledige webshop

Huidverzorging

Last van een droge huid? Ontdek mijn La Mer skincare ritueel.

Huidverzorging

Last van een droge huid? Ontdek mijn La Mer skincare ritueel.

Door de koude en een gebrek aan zonlicht oogt onze teint wat grauwer en voelt ons gelaat dikwijls droog en trekkerig aan. Met deze top producten van La Mer geef je jouw huid het nodige comfort om stralend de winter door te komen.

Alexandra Gutmann

Zaakvoerster van Parfumeries Gutmann Kortrijk en Waregem

1. The Cleansing Lotion

's Avonds de huid goed démaquilleren en reinigen is een essentiële stap om efficënt alle make-up en onzuiverheden te verwijderen. Voor de droge huiden raad ik de Cleansing Lotion aan: een zachte melkachtige emulsie die de delicate, natuurlijke vochtbalans van de huid bewaart. Ik masseer zachtjes het product met circulaire bewegingen. Daarna veeg ik met een tissue af maar je kan het ook afspoel met lauw water.  De démaquillant is ook geschikt om de ogen te ontschminken.

2. The Tonic

Een verzachtende, alcoholvrije tonic die de droge huid revitaliseert na de reiniging. Een tonic bereidt de huid voor om de weldaden van de huidverzorging die volgt optimaal te ontvangen. Een belangrijke stap tussen reiniging en verzorging die dikwijls vergeten wordt. Ik breng de tonic met een wattenschijfje aan op het hele gezicht en de nek door zachtjes te drukken.

3. The Concentrate

Bij koud weer heb ik dikwijls last van een geïrriteerde en ietwat rode huid. Hiervoor gebruik ik het SOS serum The Concentrate. Dit product kalmeert en verzacht onmiddellijk mijn huid dankzij een hoge concentratie Miracle Broth (celvernieuwend elixir). Resultaat: De huid ziet er gladder uit. Gebruikstip: Met de applicator breng 's morgens en 's avonds een klein beetje product op de vingertoppen, druk zachtjes in de huid en masseer.

4. The Hydrating Infused Emulsion

Droge huiden hebben dikwijls extra hydratatie nodig in hun huidverzorgingsritueel.  Ideaal hiervoor is de nieuwe Hydrating Infused Emulsion. Een formule op waterbasis die de huid de hele dag door intens hydrateert en zo de natuurlijke vochtbarrière van de huid versterkt. Ik gebruik 2 pompjes 's morgens en 's avonds na de serum en voor het aanbrengen van de crème.

5. The Moisturizing Cream

In de winter verkies ik de Moisturizing Cream: de originele, rijke textuur die mijn huid intens voedt en regenereert, mijn fijne lijntjes vervaagt en een mooie glowy finish geeft. Gebruikstip: Ik verwarm een kleine hoeveelheid tussen mijn vingertoppen en breng de crème met zachte drukbewegingen aan op mijn gezicht en hals. Ik masseer nadien alles goed in.

6. The Eye Concentrate

Een droge huid is ook heel zichtbaar rond de ogen. Daarom gebruik ik ’s morgens en ’s avonds The Eye Concentrate: een complete oogverzorging die de gevoelige huid rond de ogen goed hydrateert, rimpels vermindert en donkere kringen wegwerkt. Ik dep een kleine hoeveelheid op de applicator, breng die aan op de oogcontour en masseer zachtjes rond de ogen voor extra microcirculatie.

 

Ontvang korting op je eerste aankoop!

Schrijf je nu in op de Parfumeries Gutmann nieuwsbrief en ontvang 20% KORTING bij je eerste aankoop!