20% korting op de volledige webshop

Huidverzorging

Ik heb kringen en walletjes rond de ogen. Hoe kan ik dit wegwerken?

Huidverzorging

Ik heb kringen en walletjes rond de ogen. Hoe kan ik dit wegwerken?

Mijn beauty tips voor een mooie stralende oogcontour!

Heel wat vrouwen (maar ook mannen) hebben last van donkere kringen en walletjes, wat onmiddellijk een vermoeide blik geeft. Dikwijls ligt de oorzaak bij onze levensstijl: werk, stress, sociaal leven, kids, te weinig slaap. Maar dit kan ook erfelijk zijn. Wat de oorzaak ook is, ik geef jou graag enkele beauty tips voor een mooie, stralende oogcontour zodat je er in no time uitgerust uitziet!

ontwerp_zonder_titel_49.png

1. Gebruik een goede oogverzorging

Wist je dat de huid rond onze ogen 10 keer dunner is dan de rest van de huid op ons gezicht? Het is dus heel belangrijk om dagelijks die dunne huid goed te verzorgen. Voor donkere kringen en walletjes is de Eye Concentrate van La Mer één van de beste oogverzorgingen! De oogcontour ziet er niet alleen fris en uitgerust uit, ook lijntjes en rimpels verminderen drastisch.

2. Masseer de oogcontour

Voor een optimaal resultaat van jouw oogcrème, raad ik aan om die aan te brengen op de volgende manier: dep tweemaal per dag een kleine hoeveelheid op een applicator en masseer zachtjes op de huid rondom de ogen voor extra microcirculatie. Voor extra verfrissing ( vooral ook goed bij gezwollen ogen) kan je de oogbehandelingsapplicator ongeveer 3 tot 5 minuten in de koelkast bewaren vooraleer je de oogcrème aanbrengt.

3. Breng wekelijks een oogmasker aan

Naast het dagelijks gebruik van een goede oogcrème kan een wekelijks oogmasker wonderen doen! Mijn SOS product wanneer ik extra vermoeide ogen heb, is de Masque Contour des Yeux van Sisley. Een snelwerkend en fris oogmasker dat in slechts 10 minuten fijne lijntjes, walletjes en donkere kringen wegwerkt.

4. Gebruik een aangepaste concealer

Wanneer je last hebt van donkere kringen en/of walletjes gebruik je best een meer dekkende concealer met tegelijk een verzorgende werking. Ik ben al jaren fan van de Phyto-Cernes Eclat van Sisley die zo goed donkere kringen en walletjes onder de ogen camoufleert. Het metalen uiteinde van het product heeft een onmiddellijk verkoelend effect dat de vochtafdrijving stimuleert. 

Ontvang korting op je eerste aankoop!

Schrijf je nu in op de Parfumeries Gutmann nieuwsbrief en ontvang 20% KORTING bij je eerste aankoop!