Parfumeries Gutmann Kortrijk: Nog open tot 18:30   Parfumeries Gutmann Waregem: Nog open tot 18:00  

Huidverzorging

Nieuwe Sisley topper: afslankingsbehandeling Le Sculpteur

Huidverzorging

Nieuwe Sisley topper: afslankingsbehandeling Le Sculpteur

Hallo!

Ik wil graag een nieuw innovatief product voorstellen dat onze lichaamshuid verstevigt en de lichaamscontouren verfijntLe Sculpteur van Sisley is een fluweelachtige emulsie die zowel overdag als ’s nachts efficiënt werkt op vetophopingen en een slanker silhouet geeft.

Overdag zorgt de unieke combinatie van Rozepeperolie, Caféïne en Witte Gember voor een vermindering van overtollig vet en voor een versteviging van de huid. ’S Nachts zorgt Le Sculpteur voor een vermindering van cellulitis. Resultaat: een huid die veel gladder aanvoelt!

Hoe gebruik je dit product?

Breng Le Sculpteur ’s morgens en ’s avonds aan op de gewenste zones: dijen, billen, buik, armen en masseer het in totdat het  volledig is opgenomen.

Naast het gebruik van dit doeltreffend lichaamsproduct is het natuurlijk belangrijk om gezond te eten en regelmatig te bewegen. Zelf doe ik 2x per week Pilates oefeningen om mijn lichaam fit te houden. In bovenstaande video toon ik enkele oefeningen die onze typische probleemzones aanpakken: buik, billen en armen.

Benieuwd naar Le Sculpteur?

Benieuwd naar Le Sculpteur?

Ontvang korting op je eerste aankoop!

Schrijf je nu in op de Parfumeries Gutmann nieuwsbrief en ontvang 20% KORTING bij je eerste aankoop!