20% de réduction sur tous les produits de soin

résultats

Brecourt, bijzondere momenten in unieke signatuurgeuren

Het Franse parfummerk Brecourt kent zijn oorsprong bij Bruno Court. Deze parfumeur produceerde luxueuze oliën en parfums op basis van Mediterraanse planten, die geliefd waren bij talrijke koninklijke families uit Europa. De liefde voor geuren werd binnen de Court familie doorgegeven van generatie op generatie. Uiteindelijk is het Emilie Bouge, afkomstig uit de vierde generatie, die in 2010 Brecourt opricht. Met haar studies aan de parfumschool en ervaring bij een bekend parfumhuis te Grasse op haar palmares, weet ze als geen ander welke koers ze met haar eigen merk wil uitvaren. 

Emilie ontwerpt nog steeds vanuit Grasse, haar geliefde Franse parfumstad. Ze creëert er unieke signatuurgeuren waarin ze bijzondere momenten vangt. En dit zowel voor dames als heren. In haar parfums vinden we heel wat passie terug. Passie voor het zeldzame, het exclusieve en voor de oneindige zoektocht naar de expressie van emoties.

De laatste tijd merk ik een toenemende vraag naar kleinere parfummerken. Heel wat mensen spelen hun persoonlijkheid uit in de keuze van hun parfum. Dit kan met de nichegeuren van Brecourt. Benieuwd welke nichegeuren mijn favorieten zijn? Je leest het in deze blog.

Ontvang korting op je eerste aankoop!

Inscrivez-vous à la newsletter de Parfumeries Gutmann et recevez une réduction de 5 euros sur votre premier achat.