Parfumeries Gutmann Courtrai: Ouvert jusqu'à 18:30   Parfumeries Gutmann Waregem: Ouvert jusqu'à 18:00  

20% de réduction sur tous les produits de soin

Wat is de beste anti-aging behandeling?

De beste anti-aging behandeling start met een goede skincare routine. Jouw huid dagelijks goed verzorgen met de nodige stappen en met kwaliteitsvolle anti-aging producten.

Alexandra Gutmann

Zaakvoerster van Parfumeries Gutmann Kortrijk & Waregem

Sisleÿa, de uitzonderlijke anti-aginglijn van Sisley!

Sisleÿa l'Intégral Anti-Age

Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge onstond uit het streven naar een complete anti-aging verzorging.  De hoogwaardige dag- en nachtcrème werd verrijkt met meer dan 50 plantenextracten om zichtbare tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Kortom: een verstevigende, hydraterende crème met doeltreffende anti-rimpelwerking.

Sisleÿa Crème Contour des Yeux et des Lèvres

Deze crème biedt een complete anti-aging oplossing voor de meest kwetsbare delen van het gezicht: de contour van de ogen en van de lippen. Dit zijn de resultaten die je mag verwachten: Rimpels en fijne lijntjes rond de ogen en lippen zijn zichtbaar gladder. Donkere kringen en wallen verminderen. De huid rond de ogen en lippen wordt gerevitaliseerd en ziet er voller en steviger uit.

Serums zijn intensieve huidverzorgingsproducten die tot diep in de huid dringen en bepaalde huidproblemen doelgericht aanpakken.  Het anti-aging gamma Sisleÿa bestaat uit 3 serums:

Concentré Anti-Rides

Dit serum werkt diep in de huid om alle soorten rimpels te bestrijden en de huid weer een jeugdige uitstraling te geven.

Concentré Fermeté

Dit serum werkt op de versteviging van de huid. De huid wordt onmiddellijk gelift en gladgestreken. Na 2 maand is het gelaat zichtbaar steviger en de contouren zijn strakker.

Serum Eclat Anti-Taches

Is een krachtig anti-aging serum dat pigmentvlekken minder zichtbaar maakt en zo zorgt voor een egalere, stralende huid die er jonger uitziet.

Ontvang korting op je eerste aankoop!

Inscrivez-vous à la newsletter de Parfumeries Gutmann et recevez une réduction de 5 euros sur votre premier achat.