Parfumeries Gutmann Courtrai: Ouvert jusqu'à 18:30   Parfumeries Gutmann Waregem: Ouvert jusqu'à 18:00  

20% de réduction sur tout le site web

Vidéo : mon rituel de soin avec la Mer

Onmisbaar in mijn ochtendroutine is mijn skincare ritueel met enkele La Mer producten. Zo kan ik mijn dag beginnen met een frisse, stralende huid! Ik deel graag mijn skincare routine met jou.

Alexandra Gutmann

Zaakvoerster van Parfumeries Gutmann Kortrijk en Waregem

Stap 1: The Treatment Lotion

Een verzorgende tonic die een boost van hydratatie en energie geeft aan de huid. Ik breng een paar druppels op de vingertoppen en ik dep het product op het gezicht. De huid voelt heel fris aan en is nu perfect voorbereid op de volgende stappen.

Stap 2: The Regenerating Serum

Als veertiger vind ik het belangrijk om meer gericht te werken op anti-aging. Hiervoor gebruik ik The Regenerating Serum die mijn huid herstelt alsook fijne lijntjes en rimpels aanpakt. Ik schud zachtjes het product, pomp vervolgens enkele druppels op de vingertoppen en breng het aan op het gezicht en de hals. De fluide textuur voelt heel zacht aan en met de tijd ziet de huid er jonger uit!

Stap 3: The Eye Concentrate

's Morgens heb ik dikwijls last van vermoeide ogen en donkere kringen. Daarom gebruik ik The Eye Concentrate, een complete oogverzorging die de gevoelige huid rond de ogen goed hydrateert, rimpels vermindert en donkere kringen wegwerkt. Ik dep een kleine hoeveelheid op de applicator, breng die aan op de oogcontour en masseer zachtjes rond de ogen voor extra microcirculatie.

Stap 4: The Moisturizing Soft Cream

De Moisturizer is de basisverzorging van La Mer. In de zomer verkies ik een lichtere formule die mijn huidt optimaal hydrateert en voedt. De Moisturizing Soft Cream is voor mij dan ook de ideale textuur: een luchtige crème met een stralende finish.

Het is duidelijk, ik ben reeds jaar en dag overtuigd van de La Mer producten. Niet altijd goedkoop, daar ben ik me van bewust, maar ze zijn hun prijs méér dan waard!

Alexandra Gutmann

Zaakvoerster van Parfumeries Gutmann Kortrijk en Waregem

En savoir plus sur La Mer

En savoir plus sur La Mer

Ontvang korting op je eerste aankoop!

Inscrivez-vous à la newsletter de Parfumeries Gutmann et recevez une réduction de 5 euros sur votre premier achat.