Parfumeries Gutmann Courtrai: Ouvert jusqu'à 18:30   Parfumeries Gutmann Waregem: Ouvert jusqu'à 18:00  

20% de réduction sur tous les produits de soin

Ik heb een vermoeide huid met een vale teint. Hoe krijg ik meer eclat?

In de winter snakt onze huid naar de warmte van de zon en wat vitamine D. We lopen er wat vermoeid bij en we hebben dikwijls last van een vale teint. Bij veel mensen voelt de huid ook droog aan. Met de juiste verzorging kunnen we dit gelukkig oplossen!

Alexandra Gutmann

Zaakvoerster Parfumeries Gutmann Kortrijk en Waregem

Dit zijn mijn beauty tips voor een gezonde, stralende huid.

Tip 1: Exfolieer jouw huid wekelijks met een zachte peeling

Mijn nieuwe favoriete peeling is le Masque Exfoliant Enzymatique van Sisley. Een soft-peeling op basis van een natuurlijk enzym. Geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid. 1 minuuut is reeds voldoende om de huid op een milde wijze te exfoliëren en te zuiveren, de poriën te verfijnen en jouw gelaat te laten stralen!

Tip 2: Breng wekelijks een verzorgend masker aan

Gun jezelf wat 'me-time' en verwen je huid wekelijks met een heerlijk cocoon masker. De Masque Crème à la Rose Noire van Sisley hydrateert de huid optimaal in slechts 15 minuten en geeft de huid onmiddellijk een jeugdige uitstraling. Ideaal voor vermoeide huid na de feestdagen.

Tip 3: Hydrateer je huid dagelijks

In de winter is het een must om je huid elke dag te hydrateren. Wie een droge huid heeft, net als mij, raad ik aan om een méér voedende dag- en nachtverzorging te gebruiken. Naast mijn all time favourite Crème de la Mer, behoort ook de Soin Velours van Sisley tot mijn dagelijkse verzorging. Deze crème hydrateert intens en geeft mijn droge huid onmiddellijk comfort!

Tip 4: Draag extra zorg voor je ogen

De huid rondom de ogen is heel dun en kwetsbaar. Het is ook de plek waar vermoeidheid en droogte het meest zichtbaar zijn: kringen, walletjes, droogtelijntjes, ... Daarom raad ik aan om 1 à 2 keer per week een herstellend oogmasker aan te brengen naast het dagelijks gebruik van een oogcrème. Ik ben al jaren fan van de Masque Contour des Yeux van Sisley die in slechts 10 minuten mijn droge oogcontour hydrateert en onmiddellijk opfrist!

Ontvang korting op je eerste aankoop!

Inscrivez-vous à la newsletter de Parfumeries Gutmann et recevez une réduction de 5 euros sur votre premier achat.