Parfumeries Gutmann Courtrai: Terug open op monday   Parfumeries Gutmann Waregem: Terug open op monday  

Ik heb een vermoeide huid met een vale teint. Hoe krijg ik meer eclat?

In de winter snakt onze huid naar de warmte van de zon en wat vitamine D. We lopen er wat vermoeid bij en we hebben dikwijls last van een vale teint. Met de juiste verzorging en make-up kunnen we dit gelukkig goed verbergen.

Alexandra Gutmann

Zaakvoerster Parfumeries Gutmann Kortrijk en Waregem

Dit zijn mijn beauty tips voor een gezonde, stralende huid.

Tip 1: Scrub jouw huid wekelijks met een gommage

Mijn favoriete scrub blijft zonder twijfel de Crème Gommante van Sisley die mijn huidstructuur in no time verfijnt, verzacht en gladmaakt. Breng een dun laagje aan op de droge, gereinigde huid. Laat de crème 1 à 2 minuten intrekken en masseer vervolgens de huid tot alle scrubdeeltjes zijn verdwenen. Spoel de huid grondig af met water en breng nadien jouw favoriete masker aan.

Tip 2: Breng wekelijks een verzorgend masker aan. (zowel gezicht als ogen)

De Masque Crème à la Rose Noire van Sisley hydrateert de huid optimaal in slechts 15 minuutjes en geeft de huid een onmiddellijk jeugdige uitstraling. Voor de vermoeide ogen is mijn SOS product de Masque Contour des Yeux. Een snelwerkend oogmasker die fijne lijntjes, walletjes en donkere kringen wegwerkt.

Tip 3: Gebruik een lichte foundation en concealer rond de ogen.

Met de nieuwe Phyto-Teint Nude van Sisley creëer je een ultra-natuurlijke, stralende en egale teint. Deze foundation is geschikt voor alle huidtypes en bestaat in heel wat kleuren. Combineer zeker jouw foundation met een goede concealer voor een onmiddellijke frisse uitstraling! De Phyto-Cernes Eclat camoufleert donkeren kringen en vermindert walletjes onder de ogen.

Tip 4: Breng een frisse blush aan op de wangen

Phyto-Blush van Sisley is een ultra zachte poederblush die de wangen opfleurt met een vleugje kleur en glans. Breng de blush met een zachte blush borstel aan op de appeltjes van de wangen (check door even te lachen). Werk uit in een opwaartse beweging naar de slapen toe.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×