Parfumeries Gutmann Courtrai: Ouvert jusqu'à 18:30   Parfumeries Gutmann Waregem: Ouvert jusqu'à 18:00  

Huidveroudering door de zon ga je tegen met deze topproducten!

Hoe zalig de zon ook is, ze zorgt ervoor dat onze huid heel wat vocht verliest. Daardoor krijgen we last van een droge huid en meer rimpeltjes op het gezicht en rond de ogen. Ook de aanmaak van collageen en elastine wordt afgeremd met een slappere huid als gevolg. De zon zorgt dus voor vroegtijdige huidveroudering. Ontdek hieronder mijn favoriete Estée Lauder producten om jouw huid zo snel mogelijk te herstellen.

Advanced Night Repair Serum

Dit serum blijft één van mijn all time favourites. Advanced Night Repair bestrijdt meerdere tekenen van huidveroudering: de huid wordt intens gehydrateerd, fijne lijntjes en rimpels verminderen, en je krijgt een gezonde uitstraling met vernieuwde veerkracht en vitaliteit. 

Gebruikstip: Breng elke ochtend en avond 5 druppeltjes aan op het gezicht en de hals, net voor jouw dag- en nachtcrème.

Revitalizing Supreme + Cream

Een zijdezachte diep voedende crème die dankzij een exclusief Moringa extract de natuurlijke collageen en elastine aanmaak stimuleert. Resultaat: Een stevigere, vollere en soepelere huid. Na een paar weken voelt de huid echt veel strakker aan.

Advanced Night Repair Eye Matrix (Nieuw!)

Deze ultravoedende oogverzorging vind ik zo goed omdat ze verschillende oogzorgen aanpakt. Het vermindert zichtbaar fijne lijntjes rondom de ogen, alsook fronslijntjes op het voorhoofd. Het product ontzwelt in no time de oogcontour dankzij de verkoelende keramische applicator. Ook donkere kringen nemen af en de oogcontour ziet er frisser en gladder uit.

Gebruikstip: Breng ’s morgens en ’s avonds aan met de cryo-stalen applicator. Veeg zachtjes naar buiten en omhoog in een cirkelvormige beweging, van onder het oog naar boven het ooglid, meerdere keren na elkaar. Dep nadien met de ringvinger de restjes in.

 

Zo, met deze herstellende producten kunnen we stralend de herfstdagen tegemoet. Verzorgende groetjes, Alexandra

Ontvang korting op je eerste aankoop!

Inscrivez-vous à la newsletter de Parfumeries Gutmann et recevez une réduction de 5 euros sur votre premier achat.