Parfumeries Gutmann Courtrai: Ouvert jusqu'à 18:30   Parfumeries Gutmann Waregem: Ouvert jusqu'à 18:00  

20% de réduction sur tout le site web

Top 5 meilleurs parfums homme 2023

Le cadeau idéal pour sous le sapin de Noël ? Vous le trouverez chez Parfumeries Gutmann. Car avec l'un des parfums masculins qui figurent aux meilleures ventes, vous êtes sûr de créer la surprise. Découvrez-les ici !

Noir Extrême Parfum

Noir Extrême Parfums is een gedurfde versterking van de oorspronkelijke geur en combineert amber, specerijen en houtsoorten. Het roept de persoonlijke, gedurfde aspecten van de Noir-man op. 

"Noir Extrême Parfum drukt de dramatische dualiteit uit van een verfijnde man." - Tom Ford.

H24 Hermès

Hermès, één van mijn geliefde parfummerken, pakt opnieuw uit met een topper! H24 staat voor de hedendaagse man, voor het eerst in geuren getekend. Fris, sensueel en aromatisch groen dankzij een heerlijke fusie van omhullende salie, prikkelende narcis en verkwikkend rozenhout.

Oud & Spice Acqua di Parma

Een artistieke combinatie van twee olfactieve sensaties: de weelderige geur van Oud versterkt door levendige en heldere citrusnoten. De krachtige en omhullende noten van Oud zijn gedistilleerd en gecombineerd met de warme, kruidige tonen van kaneel en kruidnagel, om een onvergetelijke ontdekking te creëren.

Habit Rouge l'Instinct Guerlain

Met Habit Rouge L'Instinct wordt de legende van Guerlain opnieuw uitgevonden in een spirit van vrijheid en macht. De bezieling van een ongetemd paard wiens kracht en vurigheid hebben geleid tot een nieuwe Eau de Toilette Intense. Het is een aromatische en houtige geur waarin hennep de roos verheerlijkt en de oosterse signatuur van patchoeli, vanille en leder tot leven brengt.

Armani Code Le Parfum

De laatste nieuwe geur van Armani is het intense facet van de iconische Armani Code. Sterk en toch gevoelig, deze herengeur vindt de olfactorische handtekening van de originele geur opnieuw uit met een nieuw fris aromatisch facet, de groene bergamot. Armani Code Parfum behoudt zijn houtachtige, aromatische, sensuele identiteit. 

Commandez votre cadeau chez Parfumeries Gutmann et profitez des avantages suivants :

• De beaux emballages  pour tous les parfums. Avec de nombreux échantillons gratuits.

• Service et conseils personnalisés dans nos magasins.

• Livraison rapide et gratuite à l'endroit de votre choix.

Salutations festives, 

Alexandra et l'équipe de Parfumeries Gutmann

Faites plaisir à quelqu'un avec notre chèque-cadeau Gutmann. Un succès absolu!

Ontvang korting op je eerste aankoop!

Inscrivez-vous à la newsletter de Parfumeries Gutmann et recevez une réduction de 5 euros sur votre premier achat.