Parfumeries Gutmann Courtrai: Ouvert jusqu'à 18:30   Parfumeries Gutmann Waregem: Ouvert jusqu'à 18:00  

20% de réduction sur tout le site web

Vidéo: Créer un teint éclatant en hiver

Ons lichaam snakt in de winter naar de warmte van de zon en wat vitamine D. We lopen er wat vermoeid bij, slapen minder goed en onze huid ziet wat bleekjes. Met de juiste make up kunnen we dit gelukkig goed verbergen!

Alexandra Gutmann

Zaakvoerster Parfumeries Gutmann Kortrijk en Waregem

In dit filmpje leg ik jou graag hoe je in 5 stappen een stralende, gezonde teint kan creëren met de producten van Sisley.

Een gezonde teint in 5 stappen

 

Stap 1 - We starten met de primer, de basis van uw make-up. Voor een stralende look breng ik de nieuwe Instant Eclat over heel mijn gezicht. Deze zorgt voor een onmiddellijk verhelderend effect en doet de huid weer stralen.

Stap 2 - Met een foundation bekom je een mooie, égale huid. Tijdens de winter verkies ik de Sisleya le teint want brengt comfort aan mijn huid en geeft een mooie, natuurlijke dekking die lang blijft zitten. Om precieser en gemakkelijker te werken breng die aan met een foundation borstel en strijk altijd uit van binnen naar buiten.

Stap 3 - Gebruik zeker een concealer wanneer je vermoeide ogen hebt want camoufleert donkere kringen en schaduwzones. Ik breng nu de Phyto-Cernes-Eclat met het metalen uiteinde al deppend onder de ogen omdat het een verkoelend/ontzwellend effect geeft en nadien wrijf ik alles mooi uit zodat het versmelt met mijn foundation. Dit product werkt ook super voor roodheid of kleine oneffenheden.

Stap 4 - Vergeet niet wat poeder aan te brengen na de foundation om die goed te fixeren. Voor deze look heb ik de Phyto-poudre compacte (kleur Natural) want deze is erg handig om mijn teint gedurende de dag bij te werken. De ultrzachte textuur zorgt voor een constante frisse finish. Gebruik een dikke borstel en breng een beetje poeder aan over heel het gezicht.

Stap 5 - Als laatste, breng wat warmte in je teint met een zonnepoeder of blush. Ik ben van fan deze trio phyto-touche-poudre. Ik meng het lichte en bruine kleur met mijn borstel en breng die aan in de vorm van een grote C op het gezicht. Nadien breng ik het zacht roze kleur als blush op mijn jukbeenderen en wrijf die schuin naar boven uit om méér structuur te geven aan het gezicht.

Voilà de teint is klaar, nu nog een beetje mascara en gloss en je hebt een stralende, natuurlijke look. Probeer het zeker even uit of kom langs voor advies in onze winkels.

Vous avez encore des questions à propos des produits?

Vous avez encore des questions à propos des produits?

Ontvang korting op je eerste aankoop!

Inscrivez-vous à la newsletter de Parfumeries Gutmann et recevez une réduction de 5 euros sur votre premier achat.