Parfumeries Gutmann Courtrai: Ouvert jusqu'à 18:30   Parfumeries Gutmann Waregem: Ouvert jusqu'à 18:00  

10€ de réduction pour tout achat à partir de 75€ avec le code de réduction "LOVECHRISTMAS".

Vidéo: Un joli look yeux pour l’automne

In deze tutorial toon ik jou een mooie daily ooglook met de nieuwe herfsttinten van Dior.

Alexandra Gutmann

Zaakvoerster Parfumeries Gutmann

Een mooie daily ooglook voor deze herfst in 5 stappen

Stap 1- Gebruik een eye primer om jouw oogschaduw extra lang te doen houden! Hier gebruik ik de Eye-Stay Primer van Guerlain.

Stap 2 - Breng de oogschaduw aan. 5 Couleurs Couture (Soft Cashmere) van Dior is een prachtig oogpallet voor deze herfst en winter. Gebruik de medium kleuren op het midden van het bewegend ooglid en strijk uit naar de buitenkant. De donkerste kleur kan je als eyeliner gebruiken op de wimperrand. De finishing touch is de lichte, glanzende kleur die je vooral aanbrengt aan de binnenkant van het oog en net onder de wenkbrauwen.

Stap 3 - De nieuwe Mascara Mad Eyes (Black) van Guerlain geeft de wimpers méér volume, lengte en een mooie krul! Bovendien is deze verzorgend voor de wimpers. Start goed vanaf de wortel van de wimpers en breng mascara zowel bovenaan als onderaan aan voor extra effect.

Stap 4 - De Phyto-Sourcils Fix van Sisley is ideaal voor mooie, natuurlijke wenkbrauwen. Kleur 0 is volledig onzichtbaar om de wenkbrauwen heel discreet te temmen.

Stap 5 - Gebruik de Highlight Les Beiges van Chanel (Pearly Glow) voor extra glow. Breng deze highlighter aan op de jukbeenderen en een heel klein beetje aan de binnenkant van het oog.

De andere producten uit deze tutorial kan je steeds terugvinden in onze fysieke winkels of bestellen per mail

Zo, dit is mijn favoriete ooglook voor deze herfst! Wil je meer weten over mijn teint? Kijk dan zeker naar de vorige tutorial!

Vous avez encore des questions à propos des produits?

Vous avez encore des questions à propos des produits?

Envoyez-nous un email ( shop@parfumeriesgutmann.be) ou visitez nos magasins.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×