Parfumeries Gutmann Kortrijk: Nog open tot 18:30   Parfumeries Gutmann Waregem: Nog open tot 18:00  

Parfum

Wat is onze top 5 herenparfums voor 2021?

Parfum

Wat is onze top 5 herenparfums voor 2021?

Hét ideale geschenk voor onder de kerstboom? Dat vind je bij Parfumeries Gutmann. Want met één van één van onze favoriete herengeuren van 2021 kom je zeker en vast verrassend uit de hoek. Ontdek ze hier!

Ombre Leather parfum Tom Ford

Ombre Leather is het nieuwe leder parfum van Tom Ford. Nog sensueler en krachtiger dan de oorspronkelijke eau de parfum dankzij intens cederhout en enkele verrassende nieuwe toevoegingen. Een blend van viooltjesblad, Arabische Jasmijn en groene tabak maken deze geur onweerstaanbaar.

H24 Hermès

Hermès, één van mijn geliefde parfummerken, pakt opnieuw uit met een topper! H24 staat voor de hedendaagse man volgens Hermès, voor het eerst in geuren getekend. Fris, sensueel en aromatisch groen dankzij een heerlijke fusie van omhullende salie, prikkelende narcis en verkwikkend rozenhout.

Colonia Essenza Acqua di Parma

De colonias van Acqua di Parma zijn unieke geuren van citrusnoten die voor Italiaanse elegantie staan. Eén van mijn favorieten uit deze collectie is de Colonia Essenza. Ik hou zo van zijn levendige frisheid gecombineerd met een zinderende houtachtige basis van patchoeli, zwarte muskus en warm amber.

 

Esprit Mondain Brecourt

Weinig parfummerken hebben een breder en dieper DNA dan Brecourt. Een Frans niche merk dat al onze zintuigen en gevoelens aanspreekt!  Esprit Mondain is een amber  houtachtige geur met frisse Siciliaanse citroen en een vleugje zwarte peper.  Stijlvol en tegelijk origineel!

Acqua di Giò Profondo Armani

De hedendaagse en intense versie van Acqua di Giò mengt mariene akkoorden met aromatische essenties tot een houtachtig zee-akkoord dat teruggrijpt naar de oorsprong van de geur Acqua di Giò: de zee. De geraffineerde marineblauwe tint van de flacon is een eerbetoon aan de emblematische kleur van Giorgio Armani. 

Jouw geschenk bestellen bij Parfumeries Gutmann, is genieten van volgende voordelen: 

• Mooie, stijlvolle verpakking van elke geur. Met tal van gratis staaltjes.

• Persoonlijke service en advies in onze winkels.

• Snelle en gratis levering op de plaats die jij verkiest.

Feestelijke groeten, 

Alexandra en het Parfumeries Gutmann team 

Maak iemand gelukkig met onze Gutmann Cadeaubon. Een absolute voltreffer!
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×