Parfumeries Gutmann Kortrijk: Nog open tot 18:30   Parfumeries Gutmann Waregem: Nog open tot 18:00  

Parfum

Wat zijn de best verkochte herenparfums van 2020?

Parfum

Wat zijn de best verkochte herenparfums van 2020?

Hét ideale geschenk voor onder de kerstboom? Dat vind je bij Parfumeries Gutmann. Want met één van deze best verkochte herengeuren van 2020 kom je zeker en vast verrassend uit de hoek. Ontdek ze hier!

Sauvage parfum van Dior

'Never change a winning team’, moet parfumeur Francois Demachy gedacht hebben. Samen met ambassadeur Johny Depp lanceerde hij een nieuwe, intensere versie van Dior’s bestseller Sauvage. De ruwe noten die we kennen van de klassieke Sauvage werden aangevuld met frisse citrusgeuren en warme Oriëntaalse tinten. Uitgesproken mannelijk en daarom één van onze topfavorieten! 

Terre d'Hermès

Terre d’Hermès brengt ons terug naar de basis. Deze krachtige geur wordt omschreven als een water tussen hemel en aarde. Zijn kruidige en houtachtige noten zorgen voor het extreem mannelijke karakter en worden in evenwicht gebracht door de frisse touch van de citrusingrediënten. Een echte klassieker en zeer geliefd geschenk voor de feestdagen!

Signature Oud van Acqua di Parma

Een echte topper uit de gloednieuwe Signatures of the Sun collectie van Acqua di Parma. Deze nieuwe parfumlijn werd samengesteld uit de meest kostbare ingrediënten uit alle hoeken van de wereld. De combinatie van subtiele citrusvruchten en intens agarhout gaven ons meteen een coup de Coeur voor Oud! 

Armani Code Absolu

Deze heerlijke variant op de klassieke Armani Code kunnen we best omschrijven als intens, sensueel en weelderig. Het is dan ook geen toeval dat Armani koos voor Ryan Reynolds, één van Hollywoods meest begeerde acteurs, om het gezicht te worden van dit parfum. Hét steringrediënt van Code, de tonkaboon, wordt in deze variant gecompenseerd door warme rum- en vanilleakkoorden. Uniek en erg karaktervol!

K Dolce & Gabbana

Deze frisse aardse geur neemt ons mee naar de beboste Toscaanse heuvels onder de Mediterraanse middagzon. De intense fraîcheur van bloedsinaasappels en Siciliaanse citroenen wordt gevolgd door de warme noten van sensueel cederhout en afgewerkt met wat pittige rode peper extract. Een erg charismatische geur die gebotteld wordt in een statement flacon met kroontje. 

Jouw geschenk bestellen bij Parfumeries Gutmann, is geniet van volgende voordelen: 

• Mooie, stijlvolle verpakking van elke geur. Met tal van gratis staaltjes.

• Persoonlijke service en advies in onze winkels.

• Snelle en gratis levering op de plaats die jij verkiest.

Feestelijke groeten, 

Alexandra en het Parfumeries Gutmann team 

Maak iemand gelukkig met onze Gutmann Cadeaubon. Een absolute voltreffer!
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×