Parfumeries Gutmann Kortrijk: Nog open tot 18:30   Parfumeries Gutmann Waregem: Nog open tot 18:00  

Huidverzorging

Ik heb last van een droge huid. Wat kan ik hier tegen doen?

Huidverzorging

Ik heb last van een droge huid. Wat kan ik hier tegen doen?

Door de winterkoude en een gebrek aan zonlicht oogt onze teint wat grauwer en voelt ons gelaat droog en trekkerig aan. Met deze vier tips geef je jouw huid het nodige comfort om stralend de winter door te komen.

Alexandra Gutmann

Zaakvoerster parfumeries Gutmann Kortrijk en Waregem

Tip 1: Hydrateer je huid dagelijks met een voedende crème

Niet alleen de winterse koude, maar ook de warmte die we binnen ervaren, zorgen ervoor dat onze huid snel uitdroogt. Het is dus een echte must om jouw huid elke dag opnieuw te voeden. Naast mijn all time favourite Crème de la Mer, behoort de Soin Velours van Sisley deze winter tot mijn dagelijkse verzorgingsritueel. De crème hydrateert intens en geeft mijn droge huid onmiddellijk comfort!

Tip 2: Gebruik een voedende anti-aging olie onder je crème.

Voelt jouw huid nog steeds trekkerig en gevoelig aan? Breng dan dagelijks enkele druppels van een voedende anti-aging olie aan onder jouw dag- of nachtcrème. De Huile Précieuse à la Rose Noir van Sisley en de Renewal Oil van La Mer verzachten en kalmeren onmiddellijk de huid. De natuurlijke beschermlaag wordt versterkt, fijne lijntjes vervagen en de huid straalt opnieuw.

Tip 3: Breng wekelijks een verzorgend masker aan

Gun jezelf wat me time en verwen je huid wekelijks met een heerlijk cocoon masker. Mijn nieuwe favoriet voor deze winter is de Masque de Nuit Velours van Sisley die de droge huid intens hydrateert, voedt en herstelt! Ik breng het masker het liefst aan als laatste stap van mijn avondverzorging zonder af te spoelen. Je zult zien, ‘s morgens sta je op met een frisse teint!

Tip 4: Draag extra zorg voor je ogen

De huid rondom de ogen is heel dun en kwetsbaar. Het is ook de plek waar vermoeidheid en droogte het meest zichtbaar zijn: kringen, walletjes, droogtelijntjes,… Daarom raad ik aan om 1 à 2 keer per week een herstellend oogmasker aan te brengen naast het dagelijks gebruik van een goede oogcrème. Ik ben al jaren fan van de Masque Contour des Yeux van Sisley die in slechts 10 minuten mijn droge oogcontour goed hydrateert en onmiddellijk opfrist! 

Shop ons aanbod aan huidverzorgingsproducten op de webshop

Ontvang korting op je eerste aankoop!

Schrijf je nu in op de Parfumeries Gutmann nieuwsbrief en ontvang 20% KORTING bij je eerste aankoop!