Parfumeries Gutmann Kortrijk: Nog open tot 18:30   Parfumeries Gutmann Waregem: Gesloten  

20% korting op de volledige webshop

Huidverzorging

Video: mijn favoriete nachtverzorging van Estée Lauder

Huidverzorging

Video: mijn favoriete nachtverzorging van Estée Lauder

Onze intense levensstijl heeft een impact op onze huid. We zien er sneller moe uit en de huid is gevoelig. Na een drukke dag kan ons gelaat dus wel wat extra verzorging nodig hebben. Vandaar dat ik jullie twee topproducten van Lauder voorstel.

Alexandra Gutmann

Zaakvoerster Parfumeries Gutmann Kortrijk en Waregem

De nieuwe Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate is hét ideale product om een geïrriteerde en vermoeide huid te behandelen. Wat doet het precies? Het verzacht irritatie in slechts 1 uur, het versterkt de huid zodat deze beter bestand is tegen stress, het herstelt de helderheid én biedt 24u hydratatie. Dit product gebruik je enkel 's avonds wanneer de huid geïrriteerd of gevoelig aanvoelt. Je brengt één a twee pompjes in de handpalm en brengt die dan aan over het volledige gelaat. Het serum gebruik je na je gebruikelijke serum en voor jouw nachtcrème.

's Avonds kan ik wel wat me-time gebruiken. Het aanbrengen van de nieuwe Revitalizing Supreme+ Night is één van mijn favoriete verwenmomenten. De rijke en voedende crème hydrateert en revitaliseert mijn huid intens, het huidvernieuwingsproces wordt gestimuleerd, lijntjes en rimpeltjes verminderen, de huid wordt ook steviger en je staat 's morgens op met een stralende gloed. Het product is in principe geschikt voor ieder huidtype maar ideaal voor de droge of doffe huid. Breng het iedere avond aan, na je serum, en vergeet vooral ook de hals niet.

Je zult zien, de ochtend na het gebruik van deze topproducten zal de huid er veel uitgeruster uitzien!

Heb je nog vragen over de producten?

Heb je nog vragen over de producten?

Ontvang korting op je eerste aankoop!

Schrijf je nu in op de Parfumeries Gutmann nieuwsbrief en ontvang 20% KORTING bij je eerste aankoop!